تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/02/21 - 20:10
کد خبر: 535531

مرخصی زایمان ۲۴ ماهه برای اساتید و کارکنان زن دانشگاه آزاد

مرخصی زایمان ۲۴ ماهه برای اساتید و کارکنان زن دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از آماده‌سازی زیرساخت‌های بیمارستان هوشمند در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و تاکید کرد که این بیمارستان به‌زودی در تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آیین گشایش سرای نوآوری سلامت سیمرغ در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهمیت فناوری در حوزه سلامت، از تلاش‌های این دانشگاه برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت پزشکی و بیمارستان‌ها خبر داد.

وی افزود: در دهه‌های اخیر، حوزه سلامت و پزشکی به‌طور جدی تحت تأثیر فناوری‌ها قرار گرفته است و اگر می‌خواهیم کشوری سالم با خدمات پزشکی به‌روز داشته باشیم، باید فناوری‌ها را وارد این حوزه کنیم.

راه‌اندازی بیمارستان هوشمند در دانشگاه آزاد اسلامی

این مقام مسئول اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در حال فراهم آوردن مقدمات لازم برای راه‌اندازی اولین بیمارستان هوشمند در حوزه علوم پزشکی تهران است.

وی تاکید کرد: ما در حال آماده‌سازی زیرساخت‌ها و نرم‌افزارهای لازم برای این بیمارستان هستیم تا پزشکان بتوانند از ابزارهای هوش مصنوعی به بهترین نحو استفاده کنند. هوش مصنوعی در حقیقت ابزار پزشک است و مانند دستگاه‌های تصویربرداری در تشخیص دقیق‌تر کمک می‌کند.

طهرانچی همچنین بر لزوم آموزش دانشجویان پزشکی در محیط بیمارستان‌های هوشمند تاکید کرد.

لزوم صیانت از داده‌های ملی در استفاده از هوش مصنوعی

طهرانچی در ادامه به اهمیت داده‌ها در عصر جدید اشاره کرد و گفت: امروزه ارزش داده‌ها از خدمات پزشکی بیشتر است و کشورهای دیگر از طریق سامانه‌های هوش مصنوعی رایگان، داده‌های شخصی افراد را جمع‌آوری می‌کنند. برای صیانت از داده‌های ملی و حقوق مردم، باید سرمایه‌گذاری‌های جدی در این زمینه انجام دهیم.

وی تاکید کرد که دانشگاه آزاد اسلامی به این مسئله توجه ویژه‌ای دارد و در حال فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای حفظ داده‌های ملی است.

ظرفیت خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از ظرفیت 60 هزار تخت خوابگاهی این دانشگاه خبر داد و بیان کرد: با توجه به تحولات جمعیتی اخیر، اکنون بیش از 30 تا 35 هزار تخت خوابگاهی تحت مدیریت این دانشگاه است. همچنین در حوزه پزشکی و پرستاری، حدود 100 واحد آموزشی در سراسر کشور فعالیت می‌کنند.

تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع مشکلات خوابگاهی و حمایت از مادران شاغل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات خوابگاهی در تهران، بیان کرد: در حال حاضر در تهران با مشکلاتی در زمینه خوابگاه‌ها مواجه هستیم، به‌ویژه برای دانشجویان شهرستانی. این مسئله را جزو دستور کار خود قرار داده‌ایم تا از دانشجویان شهرستانی حمایت کنیم.

عدم وابستگی دانشگاه آزاد به دولت و تأمین رفاه دانشجویان

وی در ادامه توضیح داد که دانشگاه آزاد اسلامی به‌هیچ‌وجه از هزینه‌های دولتی استفاده نمی‌کند و دولت هیچ‌گونه یارانه‌ای برای خدمات این دانشگاه اختصاص نمی‌دهد.

طهرانچی افزود: ما خودمان به دنبال تأمین رفاه دانشجویان هستیم و در تلاشیم تا شرایط مناسبی برای آن‌ها فراهم کنیم.

حمایت از مادران شاغل و تسهیلات ویژه در راستای جوانی جمعیت

این مقام مسئول همچنین به حمایت‌های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی از مادران شاغل اشاره کرد و گفت: در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت، قوانین دانشگاه آزاد برای حمایت از زنان شاغل تسهیلات خاصی را فراهم کرده است. به‌طور مثال، خانم‌هایی که استاد یا کارمند هستند، می‌توانند از مرخصی 24 ماهه بهره‌مند شوند، در حالی‌که در سیستم دولتی این مدت تنها 9 ماه است.

ایجاد امکانات نگهداری کودک در دانشگاه‌ها

طهرانچی بر لزوم حمایت از مادران شاغل تأکید کرد و افزود: با توجه به کاهش جمعیت و تغییرات اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کند تا شرایطی فراهم کند که مادران بتوانند در دانشگاه‌های خود از امکانات نگهداری کودکان استفاده کنند. در حال حاضر، دانشگاه بیش از 320 کودکستان در واحدهای مختلف خود ایجاد کرده است و به دنبال توسعه این خدمات است تا مادران شاغل بتوانند در محیطی امن و مناسب از فرزندان خود مراقبت کنند.

وی همچنین بر لزوم تغییر ساختارهای دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد شرایط مطلوب‌تر برای مادران تأکید کرد و گفت: ما باید ساختارهای خود را به‌گونه‌ای تغییر دهیم که دانشگاه به عنوان حامی مادران شناخته شود و امکانات لازم برای رفاه آن‌ها فراهم شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top