تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/26 - 20:47
کد خبر: 535596

نیشکر شیرین کاشت

 نیشکر شیرین کاشت

جواد وکیلی در برنامه بازدید خبرنگاران از طرحهای نیشکری که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: درآمد عملیاتی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با افزایش صددرصدی نسبت به دوره مشابه قبلی، ۱۰۹ هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال گزارش شده؛ همچنین با کنترل هزینه‌ها، سود عملیاتی و سود خالص نسبت به بودجه مصوب رشد ۷۴ و ۷۹ درصدی داشته و سود خالص شرکت نیز بیش از ۵۷ هزار و ۷۲۷ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از اعتدال نخبگان، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات ادامه داد: با تدابیر مدیریتی و تلاش قابل تقدیر مدیران و کارکنان هلدینگ نیشکر و صنایع جانبی و با به کارگیری استراتژی‌های چندگانه از جمله بهینه‌سازی فرآیندهای عملیاتی و افزایش درصد تبدیل شکر خام ورودی به کارخانه و افزایش بهره‌وری و راندمان در واحدهای تصفیه شکر چهارگانه، بهای تمام شده شکر به خوبی کنترل و مدیریت شده و شاهد رشد سود ناخالص به بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال و حاشیه سود ناخالص ۶۰ درصدی در این شرکت هستیم.

مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات افزود: از جمله طرح‌های سرمایه‌گذاری در دست اجرا در توسعه نیشکر و صنایع جانبی، تاسیس شرکت قند شهدای دزفول می‌باشد که پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده به بهره‌برداری ‌برسد و شرکت نیشکر در حوزه تکمیل زنجیره ارزش تا محصولات نهایی پیش خواهد رفت.

مدیر عامل وسپهر با اشاره به انجام پذیرش شرکت نیشکر در فرابورس ایران از آمادگی سهامداران برای عرضه اولیه سهام این شرکت خبر داد و علت عدم عرضه این شرکت را شرایط نامناسب بازار سرمایه و ریسک‌های سیاسی و اقتصادی ماه‌های گذشته کشور عنوان و ابراز امیدواری کرد با شروع کار دولت جدید و ثبات در بازار سرمایه در آینده نزدیک شاهد عرضه اولیه شرکت باشیم.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با ظرفیت اسمی ۷۰۰ هزار تن شکر در سطح هفت کشت و صنعت نیشکری(هر کدام با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن)، چهار واحد تصفیه شکر(هر کدام با ظرفیت ۱۷۵ هزار تن) و صنایع جانبی،مشتمل بر کارخانه‌های تولید الکل(۳۳ میلیون لیتر در سال)، خمیر مایه(۱۰۰۰۰تن)، تخته صنعتیMDF(۱۰۰۰ متر مکعب)، خوراک دام (۴۰،۰۰۰تن) بر اساس صورت‌های مالی تلفیقی ۶ ماهه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳برای سال مالی منتهی به ۳۰/۰۹/۱۴۰۳، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ۵۰،۵۰۰ ریال به ازای هر سهم محقق کرده که با توجه به سهامداری ۴۰ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات در “نیشکر”، وسپهر درآمد خوبی از محل سود تقسیمی در مجمع “نیشکر” شناسایی خواهد نمود.

توسعه نیشکر و صنایع جانبی با سرمایه ثبت شده ۱۱،۳۴۱ میلیارد ریالی، اسفندماه ۱۴۰۲ در فهرست شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار درج شده و با در اختیار داشتن سهم بازار شکر کشور، نقش ویژه‌ای در بازار زنجیره ارزش نیشکر دارد، علاوه بر این، لازم به ذکر است شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکنون در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی سهم چشمگیری دراشتغالزایی و پایداری محیط زیست دراستان خوزستان و استانهای همجوار داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top