تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/27 - 11:21
کد خبر: 535909

کواکبیان: مذاکره باید با حفظ عزت ملی و تحقق منافع ایران پیگیری شود

کواکبیان: مذاکره باید با حفظ عزت ملی و تحقق منافع ایران پیگیری شود

دبیرکل حزب مردم‌سالاری بر ضرورت پایبندی به اصول انقلاب و اقتدار ملی در هرگونه تعامل خارجی تأکید کرد و گفت: مذاکره زمانی ثمربخش است که عزت ایران حفظ شود و منافع ملت تأمین گردد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم‌سالاری، با اشاره به تحولات جاری در عرصه سیاست خارجی و ضرورت ادامه مذاکرات با رویکردی واقع‌بینانه، تأکید کرد: مذاکره باید ادامه پیدا کند، اما دل بستن به نتایج آن مشروط به اقدامات عملی طرف مقابل است.وی گفت: غنی‌سازی هیچ‌گاه موضوع اصلی مذاکرات نبوده و تحت نظارت سازمان انرژی اتمی ایران انجام می‌شود. ما از ابتدا بر پایه شفافیت عمل کرده‌ایم و راستی‌آزمایی‌ها به صورت دقیق انجام شده است.

کواکبیان با اشاره به فتوای رهبر معظم انقلاب درباره حرمت سلاح هسته‌ای افزود: این فتوا مبنای سیاست کلان جمهوری اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای است و باید آن را به عنوان نقطه قوت اخلاقی و سیاسی کشور در تعاملات جهانی بازتاب داد.

لابی صهیونیستی، مانع توافق و به‌دنبال کارزار نظامی

کواکبیان با انتقاد از برخی جریان‌های خارجی که با اصل مذاکره مخالف‌اند، گفت: لابی صهیونیستی همواره در مسیر تحقق توافق مانع‌تراشی کرده و به دنبال فشارهای نظامی است.

وی هشدار داد که نباید به این اقدامات میدان داده شود و افزود: مذاکرات اگر با انسجام درونی و اقتدار ملی همراه باشد، ابزار قدرتمندی برای تأمین منافع کشور خواهد بود.

مذاکره، خواست نظام است، نه وابسته به دولت‌ها

دبیرکل حزب مردم‌سالاری تأکید کرد که مذاکره خواست نظام جمهوری اسلامی است و نباید به آن نگاه جناحی داشت. او گفت: دولت‌ها می‌آیند و می‌روند، اما راهبرد تعامل سازنده و عزتمند با جهان باید استمرار داشته باشد.

کواکبیان تصریح کرد: ما نباید در عرصه بین‌الملل به گونه‌ای رفتار کنیم که گویی منفعل یا ناتوان هستیم. ایران با پشتوانه تمدنی و انقلابی خود باید با گردنی افراشته و رویکردی منطقی و قدرتمند وارد گفتگوهای جهانی شود.

او افزود: حتی در تجربه‌های بین‌المللی هم شاهدیم که قدرت‌های بزرگ در عین اختلاف، مذاکره می‌کنند و این اصل پذیرفته‌شده‌ای در روابط بین‌الملل است.

رفع تحریم‌ها گره‌خورده به تعامل فعال و نه عقب‌نشینی

کواکبیان با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در سال‌های اخیر برای کاهش تحریم‌ها گفت: تحریم‌ها نه با شعار و نه با انفعال از میان برداشته می‌شوند، بلکه نیاز به مذاکره هدفمند و قدرت‌محور دارند.

وی با انتقاد از کسانی که هرگونه مذاکره را نفی می‌کنند، افزود: «این گروه‌ها باید بگویند راهکار جایگزینشان برای رفع تحریم چیست؟»در پایان، کواکبیان بر ضرورت پایبندی به اصول انقلاب و اقتدار ملی در هرگونه تعامل خارجی تأکید کرد و گفت: مذاکره زمانی ثمربخش است که عزت ایران حفظ شود و منافع ملت تأمین گردد. ما تجربه کافی برای مذاکره از موضع قدرت را داریم و امروز بیش از گذشته نیازمند انسجام ملی در این مسیر هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسکن ملی به کجا رسید؟
انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه
امیر دریادار سیاری: جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست
پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز ضاحیه؛ ۳۶ شهید و زخمی در حملات به لبنان
دستاورد مدیریت جهادی رهبر شهید انقلاب، بعثت مردم در میدان است
قیمت طلا، سکه و اونس امروز ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد
بورس در مدار صعود؛ شاخص کل ۹۷ هزار واحد رشد کرد
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
تفنگدار سابق آمریکایی: به ایران آمدم تا از طرف مردم آمریکا از مردم ایران عذرخواهی کنم
تفاوت بختیاری‌زاده با تارتار در دربی
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
استقبال خانواده‌ها از دبیرستان پلیس
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵
تداوم «جنگ افروزی»، نتیجه ثابت انتخابات رژیم صهیونیستی است
فایننشال تایمز درباره تبعات تجاوز به ایران: موج تورم جدید در راه است
اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند
طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top