تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/30 - 17:18
کد خبر: 536195

علی خضریان: موضوع مذاکرات، منحصر به مسائل هسته‌ای و لغو تحریم‌ها است

علی خضریان:  موضوع مذاکرات، منحصر به مسائل هسته‌ای و لغو تحریم‌ها است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: آمریکایی‌ها اگر می‌توانستند با حمله نظامی مشکل خود را حل کنند، هیچ گاه به پای میز مذاکره نمی آمدند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده مجلس شورای اسلامی در واکنش به صحبت‌های ویتکاف در مورد غنی سازی با بیان اینکه دشمنان ملت ایران، پس از شکست در سیاست‌های تهدید و ارعاب خود در میدان واقعیت، در نهایت از موضع ضعف، مجبور به درخواست مذاکره از ملت ایران شده‌اند، افزود: دیوار سخت واقعیت باعث شده تا آمریکایی‌های درمانده از کسب توفیق در حمله نظامی به یک گروه شبه نظامی در یمن، راهبرد مذاکره با ایران را در پیش گرفته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: آمریکایی‌ها اگر می‌توانستند با حمله نظامی مشکل خود را حل کنند، هیچ گاه به پای میز مذاکره نمی آمدند. به ویژه اینکه اختلافات جدی داخلی آمریکا، اعتراضات مردمی در ایالات آمریکا علیه ترامپ، درگیری با ۱۸۰ کشور دنیا به خاطر وضع تعرفه‌ها، درگیری با چین و روسیه، مسأله جنگ اوکراین و همچنین درگیری در منطقه غرب آسیا تنها برخی از مسایلی هستند که دشمن را در موضع ضعف قرار داده است.

خضریان با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی ضمن تعیین چهارچوب و جزئیات، معتقد است که قانون اقدام راهبردی مجلس، باید به عنوان یک اصل غیرقابل تخلف، مورد توجه مذاکره کنندگان قرار گیرد.
عضو هیأت رئیسه کمیته هسته‌ای مجلس با بیان اینکه موضوع مذاکرات، منحصر به مسایل هسته‌ای و لغو تحریم‌ها است، گفت: کسانی که سال‌هاست علیه مردم ایران و باعث و بانی ناامنی و نقض حقوق بشر در منطقه غرب آسیا هستند، حق ندارند در مسایل موشکی و منطقه‌ای برای ایران دخالت کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی در موضوع هسته‌ای، گفت: ملت ایران باید به حقوق مسلم و غیرقابل نقض در ماده چهارم NPT یعنی تحقیق و توسعه، تولید و بهره برداری از صنعت هسته‌ای، به صورت کامل دست یابد. این سه شرط غیرقابل نقض، از سوی جمهوری اسلامی ایران غیرقابل مذاکره بوده و خواهد بود.

خضریان با اشاره به انتخابات پیش‌روی کنگره آمریکا، گفت: با توجه به نزدیکی انتخابات کنگره آمریکا، جمهوری خواهان به کسب یک دستاورد در دولت ترامپ جهت ترمیم قدرت در حال افول آمریکا که موجب شکست‌های متعدد در سیاست خارجی این کشور و ناتوانی در سیاست‌های داخلی این کشور شده است، نیاز دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اینکه می‌بینیم جمهوری اسلامی ایران با صدای بلند در پاسخ به اظهارات ویتکاف مبنی بر اینکه غنی‌سازی ایران برای آمریکا خط قرمز است آن را غلط زیادی می‌داند، و همچنان آمریکایی‌ها به دنبال تنظیم وقت مذاکره هستند، حکایت از نیاز شدید آمریکا به توافق و دستان خالی آنها در سناریوی پوچ تهدید دارد.

خضریان در پایان با بیان اینکه سیاست خارجی آمریکایی‌ها به گفته خودشان به دنبال صلح با زور است، گفت: این شعار ترامپ یعنی تهدید می‌کند اما به دلیل ناتوانی وارد جنگ نمی‌شود و تهدیداتی که صورت می‌پذیرد، پشتوانه عملی ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top