تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/30 - 21:37
کد خبر: 536227

خودکفایی ۹۰ درصدی محصولات کشاورزی در برنامه هفتم توسعه

خودکفایی ۹۰ درصدی محصولات کشاورزی در برنامه هفتم توسعه

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، با هشدار نسبت به افزایش جمعیت جهان و بحران‌های اقلیمی پیش رو گفت: در سند هفتم توسعه میزان خودکفایی کشور در محصولات کشاورزی ۹۰ درصد است که این نیاز به استفاده از فناوریهای نوین دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مجید آنجفی، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، در رویداد فناورانه حاصلخیزی خاک در دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان، با اشاره به افزایش جمعیت جهان به 9 تا 10 میلیارد نفر در 25 سال آینده، بر ضرورت تامین نیاز غذایی این جمعیت تاکید کرد.

وی با برشمردن موانع تولید، شامل تنش‌های محیطی (خشکسالی، شوری خاک، افزایش دما) و بیولوژیکی (آفات و بیماری‌ها)، از سال 1404 به عنوان دومین سال بحران اقلیمی در 50 سال اخیر یاد کرد.

وی گفت: 75 درصد از خلاء تولید محصولات کشاورزی ناشی از نوسانات محیطی و 25 درصد مربوط به آفات و امراض است.

آنجفی با بیان اینکه از 165 میلیون هکتار وسعت کشور، تنها 18.5 میلیون هکتار زیر کشت محصولات کشاورزی است، بر لزوم افزایش بهره‌وری در واحد سطح تاکید کرد.

معاون وزیر گفت: در تولید گندم با خلاء عملکرد 100 درصدی مواجه هستیم که 35 درصد آن مربوط به ناکارآمدی روش تغذیه‌ای است.

وی بیان داشت: همچنین تامین به موقع و کافی نهاده‌ها برای کاهش خلا عملکرد در کشور موثر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه و هدف‌گذاری خودکفایی 90 درصدی، گفت: با توجه به محدودیت انرژی، باید با افزایش بهره‌وری و کاهش خلاء عملکرد، به این هدف دست یافت. 

وی با اشاره به تولید سالانه 130 میلیون تن محصول کشاورزی در کشور (97 میلیون تن زراعی)، بر اهمیت اصلاح الگوی کشت و همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه تاکید کرد.

آنجفی با تقدیر از کشاورزان و کارشناسان خوزستان، این استان را پیشرو در تولید محصولات زراعی و دارای مزیت دانش فنی و مدیریت مزرعه دانست. 

وی در پایان از همکاری دانشگاهیان با بخش اجرایی استقبال کرد و ابراز امیدواری نمود که این همکاری منجر به نتایج مطلوبی در حوزه کشاورزی شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top