تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/31 - 14:50
کد خبر: 536292

اولین واکنش رامبد جوان به شباهت «۱۰۰۱» با «خندوانه»؛ همان فرمول‌هاست!

اولین واکنش رامبد جوان به شباهت «۱۰۰۱» با «خندوانه»؛ همان فرمول‌هاست!

رامبد جوان در اولین واکنش خود درباره «۱۰۰۱» بیان کرد که «خندوانه» پروژه موفق بزرگی بوده است با سال‌ها تجربه که فرمولی به دست آورده و «۱۰۰۱» هم از آن فرمول‌ها استفاده کرده اما دلخوری ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درباره پروژه «کارناوال» که پیش از این گفته شده بود نوروز به شبکه نمایش خانگی می رسد، بیان کرد: این مجموعه به هر حال پروژه سختی است و به همین دلیل زمان به ثمر رسیدن آن به عقب می افتد اما فکر می کنم خرداد بتوانیم پخش را شروع کنیم.

جوان در ادامه درباره اینکه چرا «۱۰۰۱» اینقدر در میزانسن، چیدمان و طراحی شبیه «خندوانه» است، با طرح سوالی گفت: فکر می کنید چرا اینطور است؛ چون مدیران معتقد هستند این برنامه اصلاً ارتباطی با «خندوانه» ندارد!

وی در پاسخ به اینکه خودش هم اعتقاد دارد که «۱۰۰۱» با «خندوانه» ارتباطی ندارد؟، عنوان کرد: خیر خیلی ربط دارد و خیلی شبیه «خندوانه» است البته برای خود من قابل تشخیص است که چرا اینقدر شبیه است.

جوان در واکنش به حضور افراد تیم خود و دوستانش در این برنامه اظهار کرد: به هر حال یک پروژه است که دارد کار می کند. دارد تلاش می کند مخاطبش را جذب کند و اینکه حالا شبیه «خندوانه» باشد جرم نیست. به هر حال «خندوانه» پروژه موفق بزرگی بوده است با سال های سال تجربه کسب کردن که فرمولی به دست آورده، تیمی بزرگ و حرفه ای هم در کنارش بوده است. بدیهی است و خوب است که آدم از یک پروژه موفق کمک بگیرد و از فرمول های آن استفاده کند. «۱۰۰۱» هم از آن فرمول ها استفاده کرده است. درواقع یک تیمی که رفقایمان هستند، دارند از فرمول های «خندوانه» هم استفاده می کنند بسیار زیاد هم استفاده شده است ولی این دلخوری ندارد.

این مجری و برنامه ساز تصریح کرد: جناب خان هم برای تلویزیون و هم برای محمد بحرانی است و بحرانی می خواست جناب خان را که یکی از موفق ترین پروژه های زندگی اش بود و در بستر «خندوانه» رشد کرد، حفظ کند بنابراین شرایطی ایجاد کرد تا از عناصر تکرار شده قبل بهره بگیرد یعنی همان چیدمان و همان اتمسفر را به کار بگیرد. اتمسفر عینا همان است و هر کاری بکنید همان (خندوانه) می شود. به نظر من این یک نگاه عامدانه است و من هم ایرادی نمی‌گیرم.

وی در پایان درباره اینکه نمی‌توان گفت «۱۰۰۱» برنامه دیگری است، عنوان کرد: بله ولی سعی خود را کرده اند، فکر می کردند یک کار دیگر است و شاید فصل بعد بهتر متوجه شوند چه کاری انجام دهند یا انجام ندهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top