تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/03/07 - 11:41
کد خبر: 536804

پیام نیازمند: در آماده ترین حالت ممکنم؛ آماده بازی برای تیم ملی

پیام نیازمند: در آماده ترین حالت ممکنم؛ آماده بازی برای تیم ملی

دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس ابراز امیدواری کرد بتواند مقابل قطر و کره شمالی به میدان برود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید پیام نیازمند با اشاره به آمادگی کامل خود برای دو دیدار پیش رو مقابل قطر و کره شمالی، تأکید کرد: «در تیم ملی بین بازی دوستانه، تشریفاتی یا رسمی تفاوتی وجود ندارد؛ ما همیشه با تمام قوا وارد میدان می‌شویم تا به پیروزی برسیم.»

او با اشاره به تمرینات اخیر ملی‌پوشان گفت: «خدا را شکر اردو به‌خوبی در حال برگزاری است و تمرینات منظمی داریم تا بتوانیم آمادگی بدنی و تاکتیکی‌مان را حفظ کنیم. این دو مسابقه برای تعیین سیدبندی قرعه‌کشی جام جهانی اهمیت زیادی دارد و تلاش می‌کنیم با صدرنشینی راهی مرحله بعد شویم تا قرعه بهتری در جام جهانی داشته باشیم.»

نیازمند با بیان اینکه هیچ بازی آسانی در فوتبال امروز وجود ندارد، افزود: «در گذشته شاید اختلاف سطح بین تیم‌ها زیاد بود، اما امروز تیم‌ها به هم نزدیک شده‌اند. در بازی‌های دور رفت دیدیم که تیم‌هایی مثل قرقیزستان و کره شمالی برای همه حریفانشان مشکل ایجاد کردند. در دیگر گروه‌ها هم تیم‌هایی مثل کره‌جنوبی، استرالیا و عربستان مقابل حریفانشان به سختی می‌افتند. بنابراین، ما هم باید با تمام توان به میدان برویم.»

دروازه‌بان ملی‌پوش ایران با اشاره به وضعیت آمادگی خود عنوان کرد: «شرایطم از نظر فنی، روحی و روانی بسیار خوب است. تمرینات خوبی را زیر نظر مربی دروازه‌بانان انجام می‌دهم و احساس می‌کنم در بالاترین سطح آمادگی هستم. هر زمانی که کادرفنی صلاح بداند، آماده‌ام برای تیم ملی بازی کنم و همه توانم را بگذارم.»

او درباره اهمیت تدارک مناسب برای جام جهانی گفت: «برای حضور در جام جهانی باید با بهترین تیم‌های دنیا رقابت کنیم. آن‌ها میلیون‌ها دلار هزینه می‌کنند تا تیمشان را آماده کنند؛ از آمادگی ذهنی و بدنی گرفته تا بازی‌های تدارکاتی سطح بالا. بنابراین، ما هم باید حمایت کامل شویم تا با آمادگی کامل به جام جهانی برویم و نماینده شایسته‌ای برای ایران باشیم.»

نیازمند یادآور شد: «با اینکه هنوز لژیونرها به اردو اضافه نشده‌اند، اما بازیکنان داخلی تمرینات خوبی داشتند. ان‌شاءالله با کامل شدن تیم، با هماهنگی و آمادگی بیشتر برابر قطر و کره شمالی به میدان خواهیم رفت.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top