تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/10 - 11:41
کد خبر: 536921

مالک تلگرام از همکاری با ایلان ماسک خبر داد

 مالک تلگرام از همکاری با ایلان ماسک خبر داد

بنیان‌گذار و مالک تلگرام اعلام کرد که این پیام‌رسان در قالب یک توافق یک‌ساله با استارت‌آپ هوش مصنوعی متعلق به ایلان ماسک همکاری می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پاول دوروف، مدیرعامل شبکه اجتماعی تلگرام، روز چهارشنبه اعلام کرد که استارت‌آپ هوش مصنوعی متعلق به ایلان ماسک موسوم به «ایکس‌اِی‌آی» xAI قرار است مبلغ 300 میلیون دلار در قالب وجه نقد و سهام در همکاری با این پیام‌رسان سرمایه‌گذاری کند و چت‌بات هوش مصنوعی خود با نام «گروک» را در این اپلیکیشن به‌کار گیرد.

دوروف در توضیح این توافق گفت که وی و ماسک بر سر یک همکاری یک‌ساله به توافق رسیده‌اند که هدف آن تقویت وضعیت مالی تلگرام است.

وی تصریح کرد: ما از ایکس‌اِی‌آی مبلغ 300 میلیون دلار به‌صورت نقدی و سهامی دریافت می‌کنیم، به‌علاوه 50 درصد از درآمد اشتراک‌های ایکس‌اِی‌آی که از طریق تلگرام فروخته می‌شود.

ایلان ماسک ساعاتی بعد در پلتفرم ایکس اعلام کرد که هیچ قراردادی امضا نشده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نداد. این موضوع باعث شد دوروف توضیح دهد که دو طرف به‌صورت اصولی به توافق رسیده‌اند و فقط تشریفات رسمی آن باقی مانده است.

تلگرام اعلام کرده است که قرار است هوش مصنوعی گروک در این اپلیکیشن ادغام شود و کاربران از تابستان امسال بتوانند به قابلیت‌های مجهز به هوش مصنوعی دسترسی پیدا کنند.

کاربران خواهند توانست مستقیماً درون این اپلیکیشن با گروک تعامل داشته باشند؛ از جمله برای تولید محتوا یا گفت‌وگوهای آزاد دربارهٔ موضوعات گوناگون.

این همکاری در حالی اعلام شده که تلگرام تلاش دارد از طریق انتشار اوراق قرضه جدید و همچنین از حامیان پیشین خود مانند بلک‌راک و شرکت سرمایه‌گذاری مبادله ابوظبی، دست‌کم 1.5 میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

گزارش شده است که تلگرام قصد دارد از این منابع مالی برای بازخرید بدهی‌هایی استفاده کند که از طریق فروش اوراق قبلی ایجاد شده‌اند.

این توافق نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران همچنان به تلگرام اعتماد دارند؛ حتی در شرایطی که مدیرعامل آن با اتهامات قضایی در فرانسه مواجه است.

پاول دوروف که دفتر مرکزی شرکتش در دوبی قرار دارد، در اوت 2024 در فرانسه بازداشت شد. وی به همدستی در جرایمی متهم شد که کاربران تلگرام، از جمله در زمینهٔ افراط‌گرایی و کودک‌آزاری، مرتکب شده‌اند.

وی با قرار وثیقهٔ 5 میلیون یورویی (5.46 میلیون دلار) آزاد شد. اگرچه در ماه مارس اجازه یافت که به امارات بازگردد، اما درخواست اخیر او برای سفر به ایالات متحده رد شده است و همچنان تحت نظارت محدود قرار دارد.

با این حال، محبوبیت تلگرام رو به افزایش است؛ این اپلیکیشن همچنان خدمات رایگان به کاربران ارائه می‌دهد.

در سال 2025، تعداد کاربران فعال ماهانه تلگرام از مرز یک میلیارد نفر گذشت و سال گذشته نیز درآمد تلگرام از مرز یک میلیارد دلار عبور کرد که نخستین سال سودده این شرکت از زمان آغاز درآمدزایی به شمار می‌رود. رشد مالی تلگرام عمدتاً ناشی از افزایش مشترکان نسخه پرمیوم و عملکرد قوی در زمینه تبلیغات بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خسروپناه: برخی پزشکان با پول مردم درس خواندند اما طبابت نمی‌کنند!
صادرات چای ۴۸ درصد افزایش یافت
نهادهای رسمی صهیونیستی اذعان کردند: سال مالی سیاه اسرائیل در ۲۰۲۶
عقب‌ماندگی ۲۱ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی از برنامه هفتم
امیر حاتمی: همکاری با دانش‌بنیان‌ها با سرعتی مضاعف تداوم یابد
اژه‌ای خطاب به سازمان بازرسی: موضوع ارز را رها نکنید
هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کشور؛ آماده‌باش امداد و نجات
اجرای مصوبه تسهیل دسترسی به سکوهای بین‌المللی را با جدیت دنبال می‌کنیم
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top