تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/10 - 20:31
کد خبر: 536952

SMEها؛ ستون اصلی صندوق زیرساخت هوش مصنوعی

SMEها؛ ستون اصلی صندوق زیرساخت هوش مصنوعی

دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: قطعاً یکی از ستون‌های اصلی صندوق زیرساخت هوش مصنوعی در معاونت، حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، نشست دکتر حسین افشین، معاون محترم علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری، با فعالان زیست‌بوم هوش مصنوعی برگزار شد.

در این نشست، دکتر حسین افشین (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری)، دکتر مجتبی علیزاده (مشاور ویژه معاون علمی در حوزه هوش مصنوعی)، دکتر ربیعی (استاد دانشگاه صنعتی شریف)، دکتر اسدی (استاد دانشگاه شریف) و دکتر محسن طاهریان (مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی) حضور داشتند.

دکتر مجتبی علیزاده، دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور در حوزه هوش مصنوعی، گفت: در ابتدا توضیحی درباره سکوی ملی ارائه خواهم کرد. ما یک فراخوان برای این پروژه صادر کردیم و شرکت‌های مختلفی از بخش خصوصی در این پروژه حضور پیدا کردند و روند اجرایی‌سازی قراردادهای آنان نیز آغاز شده است. بنابراین، در مورد پروژه سکوی ملی، نیازمندی‌هایی وجود داشت که بخش خصوصی نیز در آن فراخوان شرکت کرده است.

وی افزود:  استراتژی معاونت علمی در پروژه هوش مصنوعی، واقعی‌سازی توسعه است؛ این‌که ما برق نداشته باشیم، اما طرح‌هایی درباره تلویزیون یا لامپ یا هر وسیله برقی ارائه دهیم، در واقع نوعی شوخی با توسعه اصیلی است که می‌تواند رقم بخورد!

علیزاده ادامه داد: متأسفانه برخی از دوستان و برادران در دستگاه‌های مختلف می‌گویند که ما با یک واردات بی‌رویه GPU مواجه هستیم! من فکر می‌کنم این نوع اظهارنظرها شبیه حرف‌های مهندسی بازرگان‌طوری است که می‌گفت باید قرارداد اف-16 را باطل کنیم، چون کشور نیازی به جنگنده ندارد! در حالی‌که امروز کشور نیازمند واردات GPU است. زیرساخت باید وجود داشته باشد تا توسعه واقعی و قابل لمس رقم بخورد؛ توسعه‌ای که بتوان آن را سنجید و گفت واقعاً اتفاقی افتاده است. این زیرساخت، ان‌شاءالله فراهم خواهد شد.

وی گفت: مسئله بعدی که فکر می‌کنم باید حتماً به آن اشاره کنم، موضوع حمایت از SMEهاست. قطعاً یکی از ستون‌های اصلی صندوق زیرساخت هوش مصنوعی در معاونت، حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) است.

علیزاده افزود: علاوه بر اختصاص سهم از سهام معاونت به دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و پروژه‌های اولویت‌دار ملی، حمایت از SMEها نیز به‌صورت جدی در دستور کار معاونت علمی قرار دارد. این حمایت منشعب از صندوق توسعه زیرساخت هوش مصنوعی خواهد بود و قطعاً کنسرسیومی نیز در این راستا شکل می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور تصریح کرد: تشکیل این کنسرسیوم نیازمند همکاری مستقیم ما با NGOهایی مانند انجمن‌های صنفی است و طبیعتاً در موعد مقرر، به کمک و همراهی شما نیاز خواهیم داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نحوه ثبت پروپوزال در ایرانداک | در چند دقیقه ثبت کنید !
کلید طلایی موفقیت در دفاع پایان‌نامه و مصاحبه‌های استخدامی
امکان برگزاری آزمون مجدد برای جاماندگان دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top