تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/03/12 - 00:56
کد خبر: 537079

اقدام ساترا در برخورد با «نماوا» و «سووشون» کاملا قانونی بود

اقدام ساترا در برخورد با «نماوا» و «سووشون» کاملا قانونی بود

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اقدام ساترا در مسدود کردن پلتفرم نماوا و توقیف سریال سووشون کاملاً قانونی بوده است، چرا که در این سریال بسیاری از هنجارهای اخلاقی و اجتماعی رعایت نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» زهره سادات لاجوردی در گفتگو با خبرنگار مهر، بر لزوم قاعده‌مند بودن فضای مجازی تأکید کرد و اظهار داشت: کشور ما جزو معدود کشورهایی است که با وجود اهمیت و گستردگی فضای مجازی در سطح جهانی، هنوز قانون جامعی در این زمینه تصویب نکرده است.

وی ادامه داد: علی‌رغم تلاش‌های مجلس یازدهم برای تصویب قانونی جهت ساماندهی فضای مجازی، اما این قانون به تصویب نرسید و ما در حال حاضر از بی‌قانونی در این حوزه رنج می‌بریم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در واکنش به مسدود شدن پلتفرم نمایش خانگی نماوا پس از پخش قسمت اول سریال «سووشون» و توقیف این سریال، گفت: پلتفرم نماوا علی‌رغم تذکر ساترا مبنی بر عدم مجوز فیلمنامه سووشون، اقدام به پخش این سریال کرد که غیرقانونی بود.

وی افزود: ساترا پیش از نمایش این سریال اعلام کرده بود که مغایرت‌های زیادی با هنجارهای اجتماعی و اخلاقی دارد و متأسفانه نماوا به این اخطار توجه نکرد. لذا معتقدم باید زودتر به تخلفات در فضای مجازی و به ویژه شبکه‌های نمایش خانگی رسیدگی می‌شد.

لاجوردی بیان کرد: ما از سوی مردم شکایت‌های زیادی دریافت کرده‌ایم مبنی بر پخش سریال‌هایی در برخی پلتفرم‌ها که با ارزش‌های دینی و هنجارهای اجتماعی ما مغایرت دارد. این مسائل می‌طلبد که نظارت‌ها دقیق‌تر باشد تا پیش از انتشار، از بروز این مشکلات جلوگیری شود.

وی همچنین تأکید کرد که اقدام ساترا در مسدود کردن پلتفرم نماوا و توقیف سریال سووشون کاملاً قانونی بوده است، چرا که در این سریال بسیاری از هنجارهای اخلاقی و اجتماعی رعایت نشده است و این اقدام ساترا کاملاً صحیح و سنجیده بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top