تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/13 - 10:41
کد خبر: 537185

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور در آستانه تعطیلات؛ این مسیر پرتردد یکطرفه شد

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور در آستانه تعطیلات؛ این مسیر پرتردد یکطرفه شد

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای کشور از جمله جاده های شمالی توضیحاتی را مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ایمان محرابی‌نیا گفت: تردد تمام وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است. مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای شمالی کشور اظهار کرد: تردد تمام وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: ترافیک در محور چالوس در مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه سنگین گزارش شده است. در آزادراه تهران - شمال مسیر جنوب به شمال، در محدوده تونل شماره ۱۲ و حدفاصل تونل‌های ۱۷ تا ۱۸، وضعیت مشابهی از ترافیک سنگین وجود دارد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها بیان کرد: محور هراز در مسیر جنوب به شمال نیز با ترافیک سنگین در محدوده‌های مشاء، رینه تا گزنک، شنگلده، وانا، بایجان و کلرد گزارش شده است.

وی افزود: در مقابل، تردد در محورهای فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده و محورهای شمالی نیز فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

محرابی‌نیا همچنین با اشاره به وضعیت ترافیکی مبادی ورودی تهران گفت: در آزادراه کرج - قزوین حدفاصل گلشهر تا کمالشهر، ترافیک سنگین وجود دارد. همچنین، در آزادراه قزوین - کرج -تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا استاندارد نیز همین وضعیت حاکم است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور افزود: آزادراه ساوه - تهران در حدفاصل نسیم‌شهر تا بهمن‌آباد و همچنین در محدوده احمدآباد مستوفی تا فیروزبهرام با بار ترافیکی بالا گزارش شده است.

وی تصریح کرد: در بزرگراه ورامین – تهران، حدفاصل طالب‌آباد تا قلعه‌نو و در بزرگراه پاکدشت – تهران محدوده شهرک صنعتی خاوران نیز ترافیک سنگین مشاهده می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top