تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/20 - 01:00
کد خبر: 537605

سرلشکر سلامی:

افسانه موساد با اقدام راهبردی وزارت اطلاعات فروپاشید

افسانه موساد با اقدام راهبردی وزارت اطلاعات فروپاشید

فرمانده کل سپاه در پیام تبریکی به وزیر اطلاعات و در خصوص ضربه وزارت اطلاعات به رژیم جنایتکار و انتقال حجم زیاد اسناد مذکور به کشور ،گفت: با این اقدام راهبردی افسانه موساد فروپاشید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیامی ضمن تبریک ضربه حیاتی وزارت اطلاعات به رژیم جنایتکار و انتقال امن حجم بسیار زیاد اسناد مذکور به داخل کشور، گفت: این اقدام که مصداق بارز این آیه شریف «فَاَتاهُمُ اللهُ مِن حَیثُ لَم یَحتَسِبوا؛ از جایی که خیال نمی‌کردند، خدای متعال به اینها ضربه وارد کرد.» است، نشان از اشراف و نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران بر اعماق و لایه‌های ناپیدا و پنهان رژیم صهیونیستی دارد. با این اقدام راهبردی افسانه موساد فروپاشید.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

برادر مجاهد و انقلابی جناب مستطاب حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب

وزیر محترم اطلاعات

سلام علیکم؛

با سپاس بی‌کران خداوند قهار و با کمال مسرت و افتخار، پیروزی بزرگ، شگفت‌انگیز و افتخارآفرین سربازان گمنام امام زمان (عج) در عرصه جنگ اطلاعاتی با رژیم تروریست صهیونی این دشمن متفرعن و پرمدعا را خدمت جنابعالی و هم‌سنگران دلیرمان تبریک عرض می‌نمائیم.

موفقیت عظیم وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در دسترسی به انبوهی از اطلاعات و اسناد راهبردی و حساس رژیم تبهکار صهیونیستی در حوزه‌های هسته‌ای، نظامی، امنیتی، زیرساخت‌ها و … به مثابه "طوفان الاقصی ۲" در عرصه اطلاعاتی، یک بار دیگر خط بطلانی بر توهم و ادعای تضعیف جمهوری اسلامی ایران در منطقه و قدرت اطلاعاتی و امنیتی رژیم غاصب کشید.

ضربه حیاتی وزارت اطلاعات به رژیم جنایتکار و انتقال امن حجم بسیار زیاد اسناد مذکور به داخل کشور که مصداق بارز این آیه شریف «فَاَتاهُمُ اللهُ مِن حَیثُ لَم یَحتَسِبوا؛ از جایی که خیال نمی‌کردند، خدای متعال به اینها ضربه وارد کرد.» است، نشان از اشراف و نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران بر اعماق و لایه‌های ناپیدا و پنهان رژیم صهیونیستی دارد. با این اقدام راهبردی افسانه موساد فروپاشید و ساختار امنیتی رژیم که به ادعای خود جزو یکی از پیچیده‌ترین ساختارهای امنیتی و اطلاعاتی در جهان است، پس از طوفان الاقصی اول توسط جبهه مقاومت فلسطین عزیز، بار دیگر دچار شوک و تزلزل گردید.

بی‌شک، این اطلاعات حساس، تلاش‌ها برای تقویت روند نابودسازی رژیم اشغال‌گر صهیونی را مؤثرتر و نقطه اصابت موشک‌های ایران را دقیق‌تر خواهد ساخت. این ضربه، آخرین ضربه بر جسد فروپاشیده و منحط رژیم نخواهد بود و نویدبخش پیروزی نهایی حق بر باطل است.

سرلشکر حسین سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top