تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/20 - 15:40
کد خبر: 537671

از طرح‌های نو و اثر گذار قرآنی حمایت می شود

از طرح‌های نو و اثر گذار قرآنی حمایت می شود

سعید مجیدی، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآن و عترت به تشریح برنامه و فعالیت‌های این دفتر در سال جاری پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در گردهمایی سالانه رؤسای گروه و کارشناسان قرآنی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها که در روزهای یکشنبه و دوشنبه، ۱۸ و ۱۹ خردادماه در تهران برگزار شد، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآن و عترت ضمن تشریح برنامه‌های این دفتر بیان داشت: با توجه به کلان برنامه‌های تعیین شده و مصوبات ابلاغی از سوی وزیر محترم و معاون محترم قرآن و عترت، طرح‌های اصلی دفتر تبلیغ و ترویج در سالجاری که دارای برش استانی هستند، جشنواره‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای آیات؛ نمایشگاه‌های قرآن و عترت در استان‌ها؛ انتخاب سه شهرستان به عنوان پایتخت قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه؛ انتخاب روستاهای قرآنی؛ حمایت از برگزاری چهارصد محفل انس با قرآن در مساجد کل کشور از جمله این برنامه‌ها هستند.

وی در ادامه افزود: با توجه به سوابق، ظرفیت‌ها و علاقه مندی استان‌ها، امسال هفت استان میزبان برگزاری جشنواره‌های ملی فرهنگی، هنری و رسانه‌ای آیات در قالب‌های فیلم کوتاه، نگارگری و طراحی سنتی، فیلمنامه‌نویسی و نمایشنامه نویسی، نقاشی خط، آواها و نغمات، شعر و تولید محتوای فضای مجازی می‌شوند.

مجیدی، ضمن اشاره به دیگر فعالیت‌های قرآن و عترت در استان‌ها گفت: در سالجاری به غیر از استان‌هایی که میزبان جشنواره‌های ملی آیات هستند، برای ۲۵ استان برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت پیش بینی شده است.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج ضمن اشاره به سوابق گذشته انتخاب پایتخت‌های قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در سال‌های گذشته، اظهار داشت: در برنامه‌های امسال، در نظر داریم که ضمن تکمیل فرآیند برنامه‌های شهرستان‌های منتخب قبلی به عنوان پایتخت قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، پس از بررسی و ارزیابی کارشناسان، استان‌های منتخب جدید را نیز انتخاب و اعلام شود.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآن و عترت در ادامه افزود: یکی از طرح نوین این دفتر، حمایت از فعالیت‌های قرآنی ۴۰۰ مسجد در سراسر کشور برای برپایی جلسات، کرسی‌های تلاوت و محفل انس با قرآن است که فرآیند انتخاب آن آغاز شده است.

وی ضمن اشاره به اصلاح آئین نامه‌های گذشته و تدوین دستورالعمل‌های جدید جهت تسریع در برنامه‌ها و فعالیت‌ها، درباره ارسال محصولات و اقلام فرهنگی به استان‌ها، بیان داشت: با توجه به اعتبارات موجود، اقلام فرهنگی شامل قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و غیره برای ارسال به استان‌ها در دست برنامه ریزی است. بنابراین برای حمایت بهینه و هدفمند از محصولات و تولیدات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای با محتوای قرآن و عترت در سراسر کشور، در دفترتبلیغ و ترویج شورای حمایت از محصولات و تولیدات با مضامین قرآن و عترت تشکیل شده تا از طرح‌های نو و اثر گذار قرآنی حمایت شود.

در پایان، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج به برگزاری دو نمایشگاه قرآنی در کشورهای اسلامی و نمایش آثار هنری با محتوای قرآن و عترت در نگارخانه‌ها اشاره نمود و از تشکیل دبیرخانه دائمی نمایشگاه در این دفتر و آغاز فرآیند برنامه ریزی برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی در تهران خبر داد.

محور اصلی این گردهمایی، توانمندسازی و آگاهی‌بخشیِ نیروهای انسانی معاونت در ادارات کل استانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به اقدامات عملیاتی سال جاری معاونت قرآن و عترت علیهم‌السلام می‌باشد. این اقدامات در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و کلان برنامه‌های چهارگانه ابلاغی وزیر محترم برنامه ریزی شده است.

شایان ذکر است گردهمایی سالانه رؤسای گروه و کارشناسان قرآنی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها با هدف هم‌اندیشی و تبادل نظر توسعه برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی استان‌ها در تهران برگزار شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top