تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/20 - 16:37
کد خبر: 537691

طرح اولویت‌بندی انرژی صنایع در حال نهایی شدن است

طرح اولویت‌بندی انرژی صنایع در حال نهایی شدن است

قائم مقام وزیر صمت گفت: جدول زمان‌بندی قطعی برق صنایع به وزارت نیرو ارسال و پذیرفته شد چراکه تامین انرژی برای واحدهای صنعتی اولویت اصلی وزارت‌خانه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت اظهار کرد: مهم‌ترین رویکردی که در حال حاضر برای تولید در کشور اتخاذ شده، با توجه به بحث‌های ارزی و همچنین ناترازی انرژی، تمرکز بر تسهیل مسیر تولید و رفع گلوگاه‌هاست. اگر بخواهیم مشکلات را به‌صورت کلی دسته‌بندی کنیم، دو بخش عمده دارد؛ نخست، تأمین ارز و محدودیت‌های ارزی که در کشور وجود دارد و دوم، ناترازی انرژی.

وی افزود: در ارتباط با مسائل ارزی، جلسات متعددی با بانک مرکزی، در سطوح مختلف برگزار شده است. این جلسات هم با مدیران بانک مرکزی و هم با تشکل‌های تولیدی و اتاق‌ها انجام شده و نظرات فعالان اقتصادی به‌صورت منظم در این جلسات مطرح شده است. خوشبختانه، بانک مرکزی با جدیت مسائل را حل می‌کند و به نسبت دو تا سه ماه گذشته، گشایش‌ها و تسهیل‌های زیادی در این حوزه ایجاد شده است.

مفتح درباره ناترازی انرژی هم گفت: در بحث ناترازی‌های انرژی نیز با همین رویکرد جدی ورود کرده‌ایم؛ هم در نظام سهمیه‌بندی و هم در نظام اولویت‌بندی انرژی، نکاتی به‌صورت جدی مطرح شده است. این موارد در جلسات با دوستان در وزارت نیرو و همچنین در سطح دولت بررسی شده و بخش عمده‌ای از جداول پیشنهادی وزارت مورد پذیرش قرار گرفته است. ما اکنون در حال تعیین اولویت‌ها برای صنایع مختلف هستیم. این جداول با همکاری تشکل‌های تولیدی و مدیران واحدهای بزرگ صنعتی استخراج شده است.

قائم مقام وزیر صمت اظهار کرد: در جلسه با وزارت نیرو نیز به توافقات خوبی دست یافته‌ایم. البته این بحث‌ها هنوز به پایان نرسیده و ادامه دارد، اما تا این مرحله گام‌های مؤثر و خوبی در جهت اولویت‌دادن به تأمین انرژی و برق واحدهای تولیدی و کارخانجات برداشته شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top