تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/03/21 - 01:18
کد خبر: 537709

پزشکیان:

هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

رئیس‌جمهور در جلسه شورای‌عالی فضای مجازی گفت: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است و در کارگروه‌های ویژه در حال بررسی چگونگی آموزش آن هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی فضای مجازی، درباره راه‌های تحقق اهداف کلان کشور در عرصه فضای مجازی در سال جاری، از جمله ارتقای امنیت روانی جامعه، مقابله با جنگ شناختی دشمن و افزایش سطح سواد عمومی مجازی، اظهار داشت: دولت به دنبال جذب مشارکت مردم برای پیشبرد برنامه‌های خود از طریق طرح محله‌محوری است و در این راستا از ظرفیت خانه، محله، مدرسه، مسجد و فضای مجازی استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه می‌توانیم بسته‌های آموزشی تهیه و در بستر فضای مجازی به دانش‌آموزان ارائه کنیم، ادامه داد: اگر وقت دانش‌آموزان را با محتوای مناسب پر نکنیم، دشمنان این کار را می‌کنند.

پزشکیان با بیان اینکه می‌توان از طریق سکوهای داخلی خدمات مختلفی به مردم ارائه داد، گفت: ارائه بسته‌های آموزشی از طریق فضای مجازی به دانش‌آموزان به عدالت آموزشی هم کمک می‌کند. کاملاً آماده هستیم تا از طریق محله‌محوری و مسجدمحوری به افزایش سطح سواد عمومی نسبت به فضای مجازی کمک کنیم تا تلاش دشمن برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی در این عرصه مخصوصاً بر جوانان و دانش‌آموزان را ناکام بگذاریم.

رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه دولت برای اصلاح روش‌های آموزشی در مدارس، گفت: از طریق فضای مجازی می‌توانیم این آموزش‌ها را گسترش دهیم ولی باید برای رسیدن به این اهداف برنامه عملیاتی داشته باشیم. در بحث تحقق اهداف کلان فضای مجازی کشور هم باید مشارکت مردم را جلب کنیم، زیرا اگر مردم را به صحنه بیاوریم، نگرانی از فعالیت دشمن در فضای مجازی از بین می‌رود.

پزشکیان در ادامه با تأکید بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی، گفت: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است و در کارگروه‌های ویژه در حال بررسی چگونگی آموزش آن هستیم. به هر حال دنیا در حال تغییر است و هوش مصنوعی نیز کاربردهای خاص خود را دارد، ولی باید برای حفظ فرهنگ و دغدغه‌های خود در دوره ظهور هوش مصنوعی، برنامه داشته باشیم. باید ساختاری تعریف و در این ساختار برنامه‌های خود از جمله نحوه استفاده از هوش مصنوعی را تعریف کنیم. دانش‌آموزان می‌توانند از هوش مصنوعی استفاده کنند ولی باید در بستر ساختار موصوف، به دانش آموزان آموزش داده شود که چگونه از این ابزار به شکل بهینه استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top