تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/01 - 17:40
کد خبر: 538046

بیانیه جبهه پایداری در محکومیت تهاجم نظامی آمریکا به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

بیانیه جبهه پایداری در محکومیت تهاجم نظامی آمریکا به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

باید توجه داشت که حمله آمریکا به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران تنها یک اقدام نظامی نیست، بلکه یک عملیات روانی و سیاسی گسترده برای فشار بر ملت قهرمان ایران و تضعیف اراده ملی آنها است که با اتکای به ابزارهای رسانه‌ای و سایبری تلاش می‌کند تا مانع واکنش مقتدرانه ایران شده و در نهایت معادلات خود را در قالب صلح تحمیلی بر کشورمان حاکم نماید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جبهه پایداری انقلاب اسلامی در محکومیت تهاجم نظامی آمریکا به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل بیانیه به شرح زیر می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم 

الَّذِینَ آمَنُوا یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالَّذِینَ کَفَرُوا یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُوا أَوْلِیَاءَ الشَّیْطَانِ إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کَانَ ضَعِیفًا

ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﻣﻰﺟﻨﮕﻨﺪ ﻭ کسانی ﻛﻪ ﻛﺎﻓﺮ ﺷﺪﻩﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻃﺎﻏﻮﺕ ﻣﻰﺟﻨﮕﻨﺪ ﭘﺲ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻳﺎﺭﺍﻥ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﺠﻨﮕﻴﺪ ﻛﻪ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﻧﻴﺮﻧﮓ ﻭ ﺗﻮﻃﺌﻪ ﺷﻴﻄﺎﻥ [ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﺎیداری ﺷﻤﺎ] ﺳﺴﺖ ﻭ بیﭘﺎﻳﻪ ﺍﺳﺖ. (سوره نسا - آیه ٧٦) 

به‌دنبال عجز رژیم صهیونیستی در ممانعت از اصابت موشک‌ها و پهبادهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر نقاط حساس و اهداف نظامی اسرائیل غاصب و روشن شدن آثار شکست این جانیان کودک‌کش، شاهد کنار رفتن چندین باره پرده نفاق از چهره خبیث آمریکا هستیم. دولت ترامپ که طی یک هفته اخیر تلاش می‌کرد تا با ارسال پیام‌هایی نقش آمریکا در تجاوز رژیم جعلی به ایران را انکار کند، با توجه به تحقق نیافتن پیش‌بینی‌هایش در عدم توانمندی پاسخ ایران به رژیم صهیونی، ناچار به حضور مستقیم در این تجاوز آشکار به میهن اسلامی گردید.

باید توجه داشت که حمله آمریکا به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران تنها یک اقدام نظامی نیست، بلکه یک عملیات روانی و سیاسی گسترده برای فشار بر ملت قهرمان ایران و تضعیف اراده ملی آنها است که با اتکای به ابزارهای رسانه‌ای و سایبری تلاش می‌کند تا مانع واکنش مقتدرانه ایران شده و در نهایت معادلات خود را در قالب صلح تحمیلی بر کشورمان حاکم نماید.

دشمن آمریکایی در تلاش است تا جمهوری اسلامی ایران را به مسیری سوق دهد که با یک پاسخ حداقلی به سمت صلح تحمیلی سوق دهد که این امر به معنای پذیرش معادله تحمیل شده توسط آمریکا خواهد بود و تن دادن به چنین معادله‌ای ضمن کنار رفتن اصل بازدارندگی، به آمریکایی‌ها این امکان را می‌دهد تا هر زمانی که اراده کردند به ایران اسلامی تجاوز کرده و با واکنشی کم اثر مواجه شوند.

بدیهی است که کیفیت حمله یا قابل توجه نبودن خسارت وارده فرع بر موضوع است؛ آنچه اهمیت دارد این است که این نقشه دشمن برای ایجاد پاسخ محدود و پیش‌بینی‌شده از سوی ایران است. و پاسخ سبک به معنای تسلیم شدن در برابر اراده دشمن است که در نهایت تهدید امنیت ملی را در بلند مدت رقم می‌زند.

واقعیت این است که ایران مدت‌هاست در جنگ مستقیم و غیرمستقیم با آمریکا قرار دارد، و تجاوز اخیر رژیم منحوس نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است که به دلیل شکست دشمن صهیونی در طول یک هفته گذشته، آمریکایی‌ها ناچار شدند تا با حضور مستقیم در تهاجم علیه ایران، تلاش کنند مانع از شکست مفتضحانه صهیونیست‌ها شوند. لذا باید تاکید شود که این حمله بخشی از یک مسیر طولانی درگیری است و مختص به امروز نیست. این عملیات نه‌تنها یک حمله نظامی بلکه یک جنگ روانی گسترده برای ایجاد تردید داخلی و تضعیف اعتماد عمومی است.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی ایران ضمن محکومیت تجاوز دولت تروریستی آمریکا به سرزمین ایران، و اعلام آمادگی جهت هرگونه حضور در جبهه‌های نبرد علیه آمریکای جانی و رژیم صهیونسیتی، معتقد است که جمهوری اسلامی ایران می‌بایست مطابق دستور صریح حق تعالی در آیه ۱۲۳ سوره توبه که می‌فرماید "وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِینَ"، در پاسخی هوشمندانه و پشیمان کننده به آمریکا، این اصل مهم را در دفاع مقدس جدید تثبیت نماید که هر گونه تجاوزی، هزینه‌ای بسیار گزاف برای دشمنان کشور قهرمان ایران خواهد داشت.

وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ

جبهه پایداری انقلاب اسلامی ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top