تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/02 - 20:09
کد خبر: 538085

«طب رزم» دوره‌ای جهت آمادگی دانشجویان شیراز در ایام جنگ تحمیلی

«طب رزم» دوره‌ای جهت آمادگی دانشجویان شیراز در ایام جنگ تحمیلی

مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی شیراز با برگزاری دوره "طب رزم"، با ثبت‌نام یک هزار دانشجوی پزشکی جهت ارائه خدمات درمانی در ایام جنگ تحمیلی اسرائیل به ایران به هم استانی‌ها خدمت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد سروری در گفت‌و‌گو با تسنیم در شیراز، از اعلام فراخوان دوره‌های طب رزم برای دانشجویان این دانشگاه از روز بعد از آغاز جنگ تحمیلی اسرائیل به ایران عزیز خبر داد و اظهار داشت: بالغ بر یک هزار نفر در مدت کوتاهی در این دوره‌ها نام‌نویسی کردند.

وی تصریح کرد: از این تعداد، 460 نفر دانشجوی دانشکده پزشکی و حدود 200 نفر دانشجوی دانشکده پرستاری بودند که یکصد نفر دانشجوی ترم 5 به بالا بودند یعنی مهارت‌های بالینی ابتدایی را داشتند.

سروری با بیان اینکه دانشجویان به گروه‌های مختلف با توجه به سابقه تحصیلی تقسیم شدند، ادامه داد: گروه رزیدنت و اینترن دو گروهی بودند که دوره حضوری 8 ساعته با حضور تعداد معدود برایشان برگزار و با ضبط کلاس، برای بقیه داوطلبان ارسال شد.

مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: برای عده‌ای از دانشجویان پرستاری ترم 5 به بالا هم کلاس حضور تشکیل و فیلم ضبط شده کلاس برای بقیه ارسال می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات آنلاین در ساعت 9 شب برای دیگر افراد ثبت‌نام کرده، ادامه داد: این وبینار از مباحث مقدماتی شروع شده و صوت و فیلم کلاس‌ها برای استفاده علاقه‌مندان به گروه‌های اعلام ارسال می‌شود.

سروری با بیان اینکه نام این طرح، "همدلی و خدمت" است و از همه گروه‌ها، سلایق و عقیده‌ها برای خدمت به ایران اسلامی حضور دارند، افزود: هدف این پویش این است که هر کسی در هر سطحی که هست، یک سطح ارتقا یابد تا در صورت لزوم سفرای سلامت و بهداشت در مناطق خود باشند. 

مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه لیست اعضای شرکت کننده در این دوره‌ها به معاونت بهداشت و درمان علوم پزشکی شیراز ارائه شده تا در صورت لزوم، در لیست رزرو خدمت قرار بگیرند، تاکید کرد: اگرچه با توجه به خدماتی که در شیراز و استان ارائه می‌شود، بعید به نظر می‌رسد که نیازی به این نیرو‌های ذخیره دانشجو نیست، اگرچه بنا به درخواست دانشجویان شرکت کننده به معاون درمان ارائه شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top