تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/03 - 16:23
کد خبر: 538124

۶۰۶ شهید و ۵۳۳۲ مجروح از ابتدای جنگ با رژیم غاصب صهیونیستی

۶۰۶ شهید و ۵۳۳۲ مجروح از ابتدای جنگ با رژیم غاصب صهیونیستی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون، ۵ هزار و ۳۳۲ مجروح در مراکز وزارت بهداشت درمان شدند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وبدا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششمین جلسه ستاد بحران وزارت بهداشت که صبح امروز ۳ تیر ۱۴۰۴ با حضور معاون اول رئیس جمهور و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، برگزار شد، آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ با رژیم غاصب صهیونیستی را در ۲۴ ساعت گذشته و در طی مدت ۱۳ روز جنگ، اعلام کرد.

محمدرضا ظفرقندی، با بیان اینکه از ابتدای این جنگ تحمیلی تاکنون، ۵۳۳۲ مجروح در مراکز وابسته به وزارت بهداشت مورد درمان قرار گرفته‌اند، گفت: ۲۴ ساعت گذشته سهمگین‌ترین حملات و تجاوزات از ابتدای این جنگ توسط رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی به کشور انجام شد که تا صبح امروز، ۱۳۴۲ مجروح و ۱۰۷ شهید برجای گذاشت.

وی با بیان اینکه این جنگ ناجوانمردانه و تحمیلی تاکنون ۶۰۶ شهید داشته است، اظهار کرد: ۹۵ درصد از شهدا زیر آوار جان باختند و تنها ۵ درصد از مجروحانی که به بیمارستان‌ها منتقل شدند به شهادت رسیدند.

وزیر بهداشت با اشاره به جانفشانی‌های کادر سلامت در خط مقدم این جنگ، خاطرنشان کرد: روز گذشته به دلیل حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مناطق اطراف بیمارستان خاتم الانبیا تهران، ناچار شدیم بیمارستان سوختگی شهید مطهری را که نزدیک این بیمارستان قرار دارد، تخلیه کرده و تمام بیماران با به بیمارستان دیگری منتقل کنیم.

ظفرقندی با بیان اینکه در حدود این دو هفته جنگ ناچار شدیم برای حفظ جان بیماران سه بیمارستان در معرض خطر را تخلیه کنیم، گفت: مطابق تجارب جنگ ۸ ساله و همه گیری کرونا سه حلقه اولویت تریاژ برای رسیدگی به وضعیت مجروحان جنگ پیش بینی شده بود که خوشبختانه با مدیریت خوب رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی کشور و همه همکاران کادر سلامت به نحو مطلوب انجام شد.

وی حادثه انفجار در میدان قدس تهران و همزمان ترکیدن لوله آب در این ناحیه را مثال زد و بیان کرد: کادر سلامت بیمارستان شهدای تجریش با حضور در میدان قدس در مدت یک ساعت ۵۰ مجروح حادثه را به بیمارستان منتقل کردند. همچنین، در بیمارستان شهید مدنی البرز شاهد بودیم که طی دو ساعت تمام مجروحانی که به این مرکز منتقل شده بودند، مورد پذیرش و رسیدگی قرار گرفتند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه نظام سلامت برای ارائه خدمات به مجروحان جنگ در آمادگی کامل قرار داشت، تاکید کرد: کادر سلامت با وجود مطالبات پیشین خود، با تمام وجود در میدان حاضر شدند و به خدمت رسانی به مجروحان و آسیب دیدگان جنایات صهیونیست‌ها در این دو هفته پرداخته و با انجام کارهای بزرگ، برگ افتخار دیگری بر تقویم افتخارات گذشته خود، افزودند.

 

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top