تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/03 - 17:54
کد خبر: 538141

عراقچی:

ضربه به پایگاه آمریکایی نباید اقدام علیه دولت قطر تلقی شود

 ضربه به پایگاه آمریکایی نباید اقدام علیه دولت قطر تلقی شود

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با همتای قطری خود تصریح کرد: اقدام نیروهای مسلح ایران در عملیات موشکی علیه پایگاه آمریکایی العدید به‌هیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر تلقی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شب گذشته در تماسی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، در مورد آخرین وضعیت تحولات منطقه متعاقب تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط دوستانه و مستحکم ایران و قطر، بر اراده راسخ جمهوری اسلامی ایران برای تداوم و تقویت مناسبات همه‌جانبه دو کشور بر اساس حسن همجواری و منافع متقابل تاکید کرد. 

ضربه موشکی ایران به بزرگترین پایگاه آمریکا در منطقه؛ با العدید قطر بیشتر آشنا شوید

عراقچی تصریح کرد که اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عملیات موشکی علیه پایگاه آمریکایی العدید در چارچوب حق دفاع مشروع در واکنش به تجاوز نظامی مورخ 22 ژوئن آمریکا علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران صورت گرفته و به‌هیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر تلقی شود.  

عراقچی همچنین با اشاره به شرارت‌‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در رایزنی با کشورهای منطقه اجازه نخواهد داد روابط دوستانه بین کشورمان و سایر کشورهای منطقه تحت تاثیر این شرارت‌ها قرار گیرد.

عراقچی همچنین از مواضع مقام‌های عالیرتبه دولت قطر در محکومیت تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا و نقش‌آفرینی و تلاش‌های سازنده قطر در کمک به جلوگیری از تشدید ناامنی‌ها در منطقه تقدیر کرد.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در این تماس بر اهتمام کشورش برای ایفای نقش سازنده جهت صیانت از امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top