تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/04/04 - 18:13
کد خبر: 538202

حمله‌ای خاموش و بی‌صدا به حریم خصوصی، استقلال فردی و حتی علیه ملت ایران؛

هشدار درباره نفوذ بدافزار «پگاسوس» به گوشی‌های ایرانی

هشدار درباره نفوذ بدافزار «پگاسوس» به گوشی‌های ایرانی

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات با هشدار نسبت به نفوذ بدافزار پگاسوس گفت: این بدافزار می‌تواند بدون اقدام کاربر، گوشی‌های ایرانی را به ابزار جاسوسی تبدیل کند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احسان چیت‌ساز؛ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال، نسبت به تهدیدات روزافزون بدافزارهای جاسوسی نظیر «پگاسوس» هشدار داد و آن را حمله‌ای خاموش و بی‌صدا به حریم خصوصی، استقلال فردی و حتی علیه ملت ایران توصیف کرد.

چیت‌ساز با اشاره به یکی از شیوه‌های نفوذ این بدافزار، گفت: گاهی تنها چند ثانیه در دست گرفتن گوشی کافی است. بدون نیاز به باز کردن لینک یا لمس پیام، دوربین فعال می‌شود، میکروفون صدای اطراف را ضبط می‌کند و موقعیت جغرافیایی فرد به‌صورت لحظه‌ای ردیابی می‌شود. این یک سناریوی علمی‌تخیلی نیست؛ این پگاسوس است، ویروس جاسوسی رژیم صهیونیستی.

وی با هشدار درباره حملات موسوم به «Zero-Click Attack» افزود: برای هدف قرار گرفتن، حتی نیازی به کلیک کردن نیست. تنها داشتن یک گوشی هوشمند می‌تواند کافی باشد تا مورد حمله واقع شوید.

معاون توسعه فاوا همچنین با اشاره به احتمال استفاده از این ابزارها علیه سیاستمداران، فعالان رسانه‌ای، بازرگانان و حتی برخی شهروندان ایرانی گفت: پگاسوس، که در ابتدا برای اهداف امنیتی در لبنان و فلسطین طراحی شد، امروز می‌تواند علیه ملت ایران نیز به کار گرفته شود؛ از شنود تماس‌ها و ثبت تصاویر خصوصی تا سرقت رمزها و مکان‌یابی دائمی.

چیت‌ساز برای مقابله با این تهدیدات، مجموعه‌ای از اقدامات پیشگیرانه را پیشنهاد کرده است: به‌روزرسانی مداوم سیستم‌عامل گوشی، حذف برنامه‌های غیرضروری، استفاده از گوشی‌های مجزا برای فعالیت‌های حساس، خاموش نگه‌داشتن تلفن همراه در جلسات مهم و مشاوره با متخصصان امنیت دیجیتال.

وی در پایان هشدار داد که این تهدید محدود به تلفن همراه نیست و سایر ابزارهای هوشمند مانند لپ‌تاپ و ساعت‌های هوشمند نیز در معرض خطر قرار دارند: امروز دیگر جنگ‌ها با گلوله نیست؛ با سیگنال، نرم‌افزار و سکوت به قلب زندگی مردم شلیک می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top