تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/08 - 22:59
کد خبر: 538340

اتابک:

توطئه دشمن برای تخلیه بازار ناکام ماند

وزیر صنعت، معدن و تجارت حفظ کیان میهن و انقلاب را در گروی کار و تلاش و حب وطن دانست و تولید و سازندگی را مسیر اعتلای ایران پیشرفته در آینده نزدیک خواند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز (یکشنبه، ۸ تیر) با حضور در جمع گسترده نمایندگان انجمن‌ها، تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنایع عمومی کشور با تشریح گزارشی از اقدامات موفق وزارت صمت در ۱۲ روز مقابله با تجاوز دشمن، گفت: تکیه بر توان اصناف و تشکل‌ها و همراهی بخش خصوصی با سیاست‌های وزارت صمت منجر به هماهنگی زودهنگام و مدیریت صحنه در ساعات اولیه هجوم صهیونیسم جنایتکار شد.

وی افزود: نحوه تصمیم‌گیری، مدیریت میدان و ایجاد آمادگی در سامان بخشیدن به اوضاع و شرایط در روزهای اخیر، الگویی برای مدیریت بحران و بازگشت به شرایط ثبات در رخدادهای مشابه خواهد بود.

اتابک با بیان اینکه دشمن با همراهی پیاده‌نظام خائن به خاک ایران تجاوز کرد و توطئه بزرگ در سر می‌پروراند که با مدیریت مقتدرانه فرمانده معظم کل‌قوا و سلحشوری نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی ایران و پشتیبانی مردم همیشه در صحنه ایران، ورق برگشت و در کمتر از چند ساعت، تمام مراکز خباثت رژیم در سراسر سرزمین‌های اشغالی درهم کوبیده شد.

وزیر صمت با اشاره به فتنه دشمن و اعوان و اکناف آن گفت: تماس‌هایی با سرشماره‌های داخلی و تحت آی پی خارج از کشور با مردم برای تهییج و هجوم به خرید با هدف تخلیه قفسه فروشگاه‌ها و القای کمبود صورت گرفت که با پیگیری وزارت صمت این توطئه برچیده شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت مصوبه کارگروه زیربنایی و تسهیلات در نظر گرفته شده برای صنایع برای جبران آسیب‌های وارده را کارگشا ارزیابی کرد و افزود: ایجاد ساز و کارهای متنوع در بخش تأمین‌اجتماعی، مالیات و نقدینگی از ویژگی‌های این مصوبه و فرصت مناسبی برای ترمیم بخشی از زیان صنایع است.

در ابتدای این دیدار نمایندگان انجمن‌های مختلف در بخش صنایع عمومی، گزارشی از روند فعالیت و مسائل مرتبط با تولید را به وزیر صمت ارائه کردند و درخواست‌ها و راه‌کارهای تسهیل و تسریع در افزایش تولید برای اقدام به معاونت تخصصی ارجاع شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top