تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/08 - 23:36
کد خبر: 538346

تصویب کمیته شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه در هیئت‌دولت

تصویب کمیته شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه در هیئت‌دولت

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل کمیته ویژه‌ای با عنوان شهدا و مجروحان و تصویب آن در هیئت دولت خبر داد و گفت: این کمیته دهم تیر ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در یک برنامه تلویزیونی گفت: شخصیت شهدایی که در این جنگ تحمیلی اهدا کردیم متنوع بود و در آن پزشک و ورزشکار و نظامی و دانشمند هسته‌ای دیده می‌شد. آنها به بهانه تأسیسات هسته‌ای جنایت کردند و خواستند هویت و فرهنگ مردم را تسلیم خواسته‌های خودشان کنند. ما وسط مذاکره بودیم و دستگاه دیپلماسی ما اعلام کرد توافق در دسترس است. چون موضوع تأسیسات هسته‌ای داشت مذاکره می‌شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه مردم دین خودشان را ادا کردند و امروز نوبت ما مسئولان است گفت: در بنیاد شهید در روزهای اول کمیته پدافند غیرعامل تشکیل شد که چند کمیته زیرمجموعه داشت. به بیمه دی دستور دادیم حتی فرانشیز را هم از بیمه‌ها کسر نکند. از استان‌ها نیز خواستیم به همه خانواده‌ها سر بزنند.

وی با اعلام این خبر که تشکیل کمیته ویژه‌ای با عنوان شهدا و مجروحین به تصویب دولت رسیده بیان کرد: رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت دستور داد اگر شهیدی در هر دستگاهی هست، آن دستگاه موظف است رسیدگی ویژه‌ای داشته باشد. تشکیل یک کمیته ویژه‌ای با عنوان «شهدا و مجروحین» نیز به تصویب دولت رسید. اولین جلسه این کمیته روز سه شنبه به ریاست رئیس جمهور تشکیل می‌شود و وزرای مربوطه در آن حضور خواهد داشت.

اوحدی با اشاره به تمهیداتی که توسط بنیاد شهید فراهم شده گفت: ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های بنیاد شهید و امکانات اقامتی را تا ۲۰۰ درصد اضافه کردیم.

وی گفت: در یکی از بیمارستان‌ها کادر درمان بچه‌های خودشان را به بیمارستان آورده بودند و مثل مهدکودک در آنجا نگه می‌داشتند تا خانه تنها نباشند.

اوحدی با بیان اینکه امروز تروریسم رسانه‌ای در دنیا ذهن و فکر و قلب و جان مردم را هدف قرار داده است بیان کرد: شبکه‌های خبری به صورت ۲۴ ساعته مثل ریزپرنده‌ها فکر و باورهای مردم را هدف گرفته‌اند. آنها دروغ‌هایی را راست جلوه می‌دهند. از مردم می‌خواهم به گفتمان صداوسیما اعتماد کنند. امروز هم باید در کنار هم باشیم و تروریسم رسانه‌ای دشمن را شکست دهیم.

وی ادامه داد: روز گذشته در مراسم شهدای اقتدار از قشرهای مختلف اقوام، جریان‌ها، گرایش‌ها آمده بودند. بسیاری از طبقات سنی مختلف از نسل جدیدی که جنگ تحمیلی را فقط در کتاب‌ها و رسانه‌ها شنیده بودند نیز آمدند اما این بار آن را لمس کرده بودند و قدر امنیت را می‌دانستند.

اوحدی بیان کرد: از تعدادی بیمارستان‌هایی که مجروحان را بستری رده بودند بازدید کردیم. همچنین قبل از جلسه هیئت دولت به منزل یکی از شهدا و بانوی قهرمان این جنگ رفتیم. ما در این جنگ ترکیبی از شهدا را داشتمی از دانشمندان هسته‌ای گرفته تا معلم، پزشک، ورزشکار. در جنایات اخیر فرزند شهیدی بود که با پدرش محشور شد. مردم ایران یک عزت و یکپارچگی را در دنیا به وجود آوردند و دنیا سر تسلیم در مقابل این عزت فرود آورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
وریا غفوری: باید برای قهرمانی بجنگیم
اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
شرایط اعزام زوج‌های جوان به حج عمره اعلام شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top