تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/10 - 19:07
کد خبر: 538494

مهدی تاج: خارجی‌های فوتبال ایران باید بیایند؛ لیگ فشرده‌ای خواهیم داشت

مهدی تاج: خارجی‌های فوتبال ایران باید بیایند؛ لیگ فشرده‌ای خواهیم داشت

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: رقابت های باشگاهی برگزار می شود و اعضای خارجی که قرارداد دارند باید بیایند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی تاج در حاشیه مراسم عزاداری وزارت ورزش برای ایام محرم و شهدای ورزشکار، درباره آخرین وضعیت برگزاری رقابت‌های لیگ برتر با توجه به شرایط به وجود آمده در کشور گفت: جلسه‌ای در سازمان لیگ با حضور برخی مسئولان فدراسیون فوتبال داشتیم. امسال لیگ فشرده برگزار می‌شود و باید آن را با توجه به جام جهانی به خوبی برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره جلسه با مدیران عامل نمایندگان تیم‌های استقلال و پرسپولیس و پیکان برای میزبانی بازی‌های لیگ برتر افزود: آنها آمدند تا درباره استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران صحبت شود. اعلام کردیم بازی‌ها احتمالا هر پنج روز یک بار برگزار شود. البته بیشتر مسابقات چهار روز یک بار است و یک تا دو هفته را نیز احتمال دارد سه روز یک بار برگزار کنیم. تمام تلاش سازمان لیگ بر این است مثل سایر نقاط دنیا بازی‌ها هر چهار روز یک بار برگزار شود. تصمیم دیگری که گرفته شد این است سازمان لیگ برای هر بازی مدیر رسانه‌ای بگذارد و نباید نشست خبری‌ها بیش از ۱۵ دقیقه طول بکشد.

رئیس فدراسیون اضافه کرد: فعلا مشکلی در کشور برای رفت و آمد نداریم و به هر جهت شرکت‌های هواپیمایی نیز راه می‌افتند و موانع جدی وجود ندارد. موارد دیگری هم در جلسات مطرح شد. بازیکنان و مربیان خارجی که قرارداد دارند باید بیایند اما اکنون شرایط خاصی است که باید باشگاه‌ها پیگیری کنند. در این وضعیت ما باید بازی‌ها را برگزار کنیم و قطعا مسابقات برگزار می‌شود.

وی در خصوص اینکه شنیده می‌شود کمیته استیناف محرومیت ریکاردو ساپینتو را بخشیده است زیرا وی در شرایط فعلی کشور اعلام کرده حاضر است زمینی به ایران بیاید، توضیح داد: این موضوع را باید از خود کمیته استیناف بپرسید.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد پیشنهاد فدراسیون ساحل عاج برای حضور ایران در تورنمنت چهارجانبه، عنوان کرد: روز گذشته در این خصوص با سرمربی تیم ملی جلسه داشتیم و همه عوامل را هم دعوت کرده بودم. با قلعه نویی صحبت کردم و در مسابقات ساحل عاج شرکت می‌کنیم زیرا قبل از آن تکلیف تیم‌های اروپایی برای حضور در جام جهانی مشخص نشده است. حضور تیم ملی در تورنمنت کافا نیز قطعی است و احتمال دارد یک بازی هم در روسیه بازی کنیم و باید آن مسابقه را نیز نهایی کنیم. باید یک فیفادی دیگر خود را نیز پر کنیم که این کار را خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top