تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/12 - 15:20
کد خبر: 538591

برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت در دانشگاه آزاد قائم‌شهر؛

به یاد شهید دانشجو

به یاد شهید دانشجو

گرامیداشت دانشجوی شهید دانشگاه آزاد قائمشهر با حضور آیت الله حسینی مازندرانی برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم یادبود و گرامیداشت شهید محمد حیدری دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و یادبود استاد شهید دکتر محمد مهدی طهرانچی ، رئیس فقید دانشگاه به سخنرانی حضرت آیت الله حسینی مازندرانی برگزار گردید.

صبح روز چهارشنبه ۱۱ مردادماه ۱۴۰۴ ، آئین گرامیداشت دانشجوی شهید محمد حیدری قادیکلایی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه آزاد واحد قائمشهر که در پی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه به درجه رفیع شهادت نائل آمد در تالار همایش دانشکده علوم انسانی واحد قائمشهر برگزار شد.

گفتنی است، این مراسم تحت عنوان شهدای اقتدار وطن دانشگاه آزاد با یاد و خاطره، شهید طهرانچی، ریاست عالی دانشگاه که در بامداد ۲۳ خردادماه به شهادت رسیده بودند، برپا شد.

در این مراسم استاد اخلاق و کرم، آیت‌الله سیدرضا حسینی مازندرانی یار دیرین امام راحل و رهبری معظم اسلامی که ریاست حوزه علمیه امام حسین علیه السلام شهر ری را برعهده دارند، بعنوان میهمان ویژه برنامه و سخنران مراسم، حضور یافتند.

از جمله مسئولین استانی و لشگری که در مراسم امروز دیده شدند ، عبارتند از ، آیت الله علی معلمی امام جمعه قائمشهر و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و آیت الله سلیمانی ریاست حوزه علمیه امام صادق علیه السلام شهرستان قائمشهر و محمدباقر قزلباش فرماندهی ناحیه سپاه پاسداران شهرستان و رضا خانی کوچکسرایی عضو شورای اسلامی شهر و خانواده محترم شهید حیدری بودند.

در ابتدا قاری بین‌المللی استان مازندران ، استاد حیدری قراخیلی با تلاوت چند آیه از آیات کلام الله مجید زینت بخش برنامه بود.

سپس حسین قاسمی،  رئیس دانشگاه آزاد قائمشهر با عرض خیر مقدم خدمت حضرت آیات حسینی ، معلمی و سلیمانی ، خانواده محترم شهید حیدری قادیکلایی و همه میهمانان،  دانشجویان، اساتید و اقشار مختلف مردم که در این مراسم حضور بعمل رساندند  اظهار داشت: برای ما سخت است که امروز در اندوه فراق پدر دانشگاه دکتر طهرانچی و فرزند دانشگاه شهید حیدری باشیم.

قاسمی در ادامه گفت: امروز میزبان آیت الله حسینی مازندرانی هستیم که از افتخارات تشیع و جهان اسلام می‌باشند و ایشان با مشقت‌هایی در مسیر بود لطف فرمودند و ایشان برای شرکت در این مراسم ، لطف نمودند از تهران تشریف آوردند.

وی افزود : دشمن از اقدامات دانشگاهیان ناراحت  است و راصی نیست و با انجام اقدامات تروریستی در به شهادت رساندن استادان ، دانشجویان و خانواده‌های آنان ، قصد منصرف کردن ملت ایران از پیشرفت را دارد؛ ما به آنها می‌گویم این راه ادامه دارد و باید کماکان از ما راضی نباشند.

پس از سخنان ریاست دانشگاه،  نوبت به منویات استاد برجسته حوزه آیت الله حسینی مازندرانی رسید ، ایشان ضمن تسلیت به دانشگاهیان و مردم بابت این ضایعه، فرمودند: بنده قبل از اینکه در مراسم شرکت نمایند، استخاره نمودم و خوب آمد با اینکه ایام شلوغی را در پیش دارم و شب در تهران منبر خواهم داشت ، اما فقط و فقط برای انقلاب و اسلام آمدن چون حرف از ولایت فقیه و امام خامنه‌ای و شهید بود.

آیت الله حسینی یادآور شد: امام خمینی فرموده بودند اسلام منهای روحانیت هیچ جایگاهی ندارد و تهی از ارزش‌های اسلام می‌باشد.

وی در ادامه افزود: ما در این کشور و برای انقلاب و قبل و بعد از آنان تا به حال داریم شهید می‌دهیم و این خون شهداست که به اسلام و انقلاب اعتبار و ارزش می‌دهد.

ایشان با بیان مواعظ ارزشمندی حضار را به تقوا و الگو گرفتن از شهید حیدری توصیه کردند و فرمودند: در  آن دنیا دیگر فرصت جبران نیست و بعضی از افراد از خدا می‌خواهند برگردند به هستی تا جبران کنند اما دیکر فرصتی برایشان باقی نخواهد بود.

سپس یکی از دانشجویان ، متنی را دانشجویان تهیه کردند بودند به صورت حماسی قرائت کرد و ضمن محکومیت جنایات رژیم آدمکش و وحشی صهیونیستی و از ثابت قدم بودن دانشجویان در مسیر انقلاب اسلامی و پیشرفت گفت.

همچنین خاطره‌ای از شهید نقل شد که در هفته گذشت برای انجام کار اداری به دانشکده علوم انسانی مراجعه کرده بود و وقتی دید کارش طولانی شده است با تبسم از کارشناس آموزش رشته خویش خواست تا کارش را زودتر انجام دهد وگرنه پس از شهادت از او شفاعت نمی‌کند، گویا خبر داشت که می‌خواهد شهید شود...

مجری برنامه نیز با قرائت ابیاتی حماسی ، شوری حسینی در سالن ایجاد کرد که با همراهی جمعی حضار مواجه شد و صحنه‌هایی عاشورایی بر محل برگزاری مراسم حاکم شد.

در انتهای مراسم نیز آقای فلاح مداح مطرح دانشگاه و منطقه به یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفایش به مداحی و نوحه خوانی پرداخت.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top