تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/17 - 15:18
کد خبر: 538826

اسرائیل دیفنس: ایران پالایشگاه بازان در حیفا را نابود کرد

اسرائیل دیفنس: ایران پالایشگاه بازان در حیفا را نابود کرد

مجله «اسرائیل دیفنس» گزارش داد که پالایشگاه نفتی «بازان» در حیفا، که یکی از تأسیسات حیاتی برای رژیم اسرائیل است، پس از حمله موشکی ایران به شدت آسیب دیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجله «اسرائیل دیفنس» گزارش داد که پالایشگاه نفتی «بازان» در حیفا، که یکی از تأسیسات حیاتی برای رژیم اسرائیل است، پس از حمله موشکی ایران در عملیات «الأسد الصاعد» به شدت آسیب دیده است. این آسیب‌ها شامل خسارت‌های عمده به ایستگاه برق مرکزی، خطوط لوله و زیرساخت‌های عملیاتی بوده است.

در پی این حمله، مقامات اسرائیلی با صدور دستور وضعیت اضطراری موقت، اقدام به برنامه‌ریزی فوری برای بازسازی این پالایشگاه کردند. این برنامه بازسازی بدون نیاز به مجوزهای ساخت‌وساز انجام خواهد شد و محدودیت‌های زیست‌محیطی سختی برای کنترل آلودگی‌ها وضع خواهد شد.

«اسرائیل دیفنس» گزارش داد که عملیات بازسازی شامل اقدامات گسترده برای رفع آلودگی‌های ناشی از حمله خواهد بود و همچنین گزارش‌هایی برای اطمینان از عدم بدتر شدن وضعیت محیط‌زیستی طبق قوانین ساخت و ساز اسرائیل تهیه خواهد شد.

این پالایشگاه که حدود دو سوم نیاز سوخت رژیم اسرائیل را تأمین می‌کند، از تأسیسات حیاتی آسیب دیده است و اسرائیل در تلاش است تا سریعاً آن را ترمیم کند.

در همین راستا، ابو الفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ایران، در مصاحبه‌ای ویژه با شبکه المیادین در تاریخ ۷ جولای ۲۰۲۵ تأکید کرد که بسیاری از مراکز امنیتی، نظامی و تحقیقاتی رژیم اسرائیل کاملاً تخریب شده است. وی افزود که بخش بزرگی از این خسارات «تحت ممنوعیت رسانه‌ای شدید قرار دارد» و تاکید کرد که «ما به اطلاعاتی که آمریکا و اسرائیل در مورد این خسارات منتشر می‌کنند، اعتماد نداریم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top