تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/19 - 02:02
کد خبر: 538952

حمایت معاونت علمی از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

حمایت معاونت علمی از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

در پی جنگ تحمیلی ۱۲روزه، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح‌های حمایتی جدیدی را در قالب دو بسته حمایتی برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده طراحی و اعلام کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ در پی جنگ تحمیلی 12روزه، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح‌های حمایتی جدیدی را برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده طراحی و اعلام کرده است، این طرح‌ها با هدف حمایت از فعالیت‌ها و حفظ توانمندی‌های شرکت‌ها، در قالب دو بسته حمایتی ویژه اجرا می‌شود.

محمدرضا کاشفی نیشابوری؛ معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی بیان کرد: در بسته حمایتی اول، در مجموع مبلغ دو هزار میلیارد تومان به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص داده می‌شود. این بسته حمایتی فقط به شرکت‌های دانش‌بنیانی تعلق می‌گیرد که در زمان وقوع جنگ و هنگام ارائه درخواست، دارای این عنوان بوده‌اند.

وی ادامه داد: شرکت‌هایی که آسیب‌هایی از جنس زیرساخت، مواد اولیه، محصولات آماده یا نیمه‌آماده، کاهش شدید فروش، مشکلات پرداخت حقوق و خسارت‌های دیگر را متحمل شده‌اند، مشمول این حمایت خواهند بود.

کاشفی ضمن اشاره به اینکه هر شرکت حداکثر مجاز به ارائه یک درخواست است و شرکت‌های وابسته از نظر مالکیت نیز در مجموع تنها یک درخواست می‌توانند ثبت کنند، خاطرنشان کرد: حداکثر حمایت از هر شرکت دانش‌بنیان واجد شرایط در این طرح 70 میلیارد ریال، با دوره تنفس 3ماهه و بازپرداخت 9ماهه با نرخ سود 15% خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی افزود: تخصیص تسهیلات منوط به تأیید میزان آسیب توسط کمیته ارزیابی است و شرکت‌های دریافت‌کننده این تسهیلات نباید از منابع دولتی عمومی دیگری برای همین منظور استفاده کرده باشند.

وی با تأکید بر عدم تعدیل نیرو در دوره بحران و زمان استفاده از تسهیلات، اذعان کرد: تسهیلات مورد نظر فقط بر اساس آسیب وارده مرتبط با محصول دانش‌بنیان به شرکت متقاضی تعلق خواهد گرفت.

به‌گفته این مقام مسئول، بسته حمایتی دوم، مشابه بسته اول، حمایت مخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در دوره بحران است و همانند بسته اول، هر شرکت مجاز به یک درخواست است.

وی ادامه داد: حداکثر حمایت از هر شرکت دانش‌بنیان واجد شرایط  1000 میلیارد ریال با دوره تنفس 3ماهه و بازپرداخت 6ماهه با نرخ سود 18% تعیین شده است.

کاشفی، تأیید آسیب توسط کمیته ارزیابی و عدم استفاده از منابع دولتی دیگر را از شروط بهره‌مندی این بسته برشمرد و گفت: شرکت‌ها برای دریافت این بسته حمایتی باید در طول دوره بحران از نظر خدمت‌رسانی یا تولید فعال بوده باشند.

وی همچنین ضمن تأکید بر اینکه برای دریافت این بسته، نوع کالا و خدمات شرکت باید فراگیر و جزو اقلام اساسی و ضروری تشخیص داده شود، بیان کرد: همچنین شرکت باید حداقل 300 نفر نیروی انسانی داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، در ادامه تصریح کرد: عدم تعدیل نیرو و ارائه تسهیلات بر مبنای آسیب محصول دانش‌بنیان در این بسته نیز صدق می‌کند.

وی در پایان ضمن تأکید بر اینکه هر شرکت دانش‌بنیان فقط می‌تواند برای یک بسته حمایتی درخواست ارسال کند، تصریح کرد: شرکت‌های متقاضی، فرم تکمیل‌شده و مستندات مربوطه را حداکثر تا 31 تیر 1404 از طریق سامانه خدمت معاونت علمی ارسال کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top