تاریخ انتشار: جمعه 1404/04/20 - 12:22
کد خبر: 539032

خطر شکست پروژه تسلیحاتی آلمان-هلند به دلیل مشکلات مالی

 خطر شکست پروژه تسلیحاتی آلمان-هلند به دلیل مشکلات مالی

پروژه دفاعی چند میلیارد دلاری تهیه ناوچه های جدید F۱۲۶ برای ارتش آلمان به دلیل مشکلات مالی کارخانه طرف قرارداد هلندی در معرض خطر شکست قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به دلیل مشکلات موجود در کارخانه کشتی‌سازی Damen Naval هلند، وزارت دفاع آلمان انتظار تأخیر در ساخت ناوچه های جدید F126 را دارد.

سخنگوی وزارت دفاع آلمان در این باره اظهار داشت که دلیل این امر، مشکلات رابط‌های فناوری اطلاعات در نرم‌افزار طراحی و تولید اختصاصی در شرکت هلندی است.

یک رسانه آلمانی با استناد به منابع دولتی و ائتلاف گزارش داد که این پروژه دفاعی چند میلیارد دلاری حتی می‌تواند در شکل فعلی خود شکست بخورد.

سخنگوی وزارت دفاع آلمان توضیح داد: در این برهه از زمان، فرض ما این است که این پروژه می‌تواند ادامه یابد، البته با تأخیر. ما دائماً با مقامات مدنی و دولتی هلند در ارتباط هستیم تا بهترین پشتیبانی ممکن را در توسعه راه‌حل‌ها ارائه دهیم.

این وزارتخانه در حال حاضر قادر به ارائه هیچ اطلاعاتی در مورد میزان تأخیرها یا افزایش احتمالی هزینه‌ها نبود. قرار بود اولین این ناوچه ها ابتدا در سال 2028 به نیروی دریایی آلمان تحویل داده شود. دولت آلمان در مجموع شش واحد سفارش داده است. حجم سفارش بیش از نه میلیارد یورو تخمین زده می‌شود. طبق اطلاعات منتشر شده این کارخانه کشتی‌سازی هلندی با ورشکستگی روبرو است.

دولت هلند قصد دارد با یک بسته جامع به این شرکت در حال ورشکستگی کمک کند. اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان پارلمان هلند اخیرا پیشنهاد مشابهی را تصویب کردند. به گفته منابع دولتی، این پیشنهاد شامل یک وام موقت 270 میلیون یورویی است.

وزارت دفاع فدرال آلمان در اوایل ماه ژوئیه کتباً به پارلمان آلمان در مورد تاخیرهای قابل توجه در این پروژه به دلیل مشکلات مالی در Damen Naval اطلاع داد. بنابراین، دولت فدرال قصد دارد تا پایان سال 2025 یک تعدیل جامع در این قرارداد انجام دهد.

ناوچه‌های جدید کلاس F126، 166 متر طول دارند و طبق اعلام ارتش آلمان، بزرگترین کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آلمان خواهند بود. آنها می‌توانند با اهداف زیر آب، روی آب و در هوا درگیر شوند. ماموریت‌های احتمالی آن ها شامل نظارت دریایی، اجرای تحریم‌ها، پشتیبانی از نیروهای ویژه و عملیات تخلیه است.

شرکت‌های کشتی‌سازی آلمانی Blohm+Voss، German Naval Yards و Peene-Werft در این قرارداد دفاعی چند میلیارد یورویی مشارکت دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top