تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/21 - 20:45
کد خبر: 539163

افزایش قیمت نان در تهران مصوب نشده

افزایش قیمت نان در تهران مصوب نشده

با توجه اینکه شاهد گران فروشی نان در تهران هستیم، اعلام نرخ مصوب این محصول منجر به بالارفتن قیمت در بازار نمی شود و مردم نان را با همان نرخ های قبلی و با کمی تغییر احتمالی دریافت می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ درحالی در روزهای اخیر شاهد افزایش قیمت دوباره نان در برخی از محله های تهران هستیم که با وجود افزایش رسمی قیمت نان در برخی از استان ها مانند قم، خراسان رضوی، همدان و گیلان، در تهران افزایش قیمت هنوز مصوب نشده و هر گونه افزایش قیمت مصداق گران فروشی و تخلف است.

در حالی که قیمت مصوب نان بربری در تهران 3 هزار و 500 تومان است اما این محصول تا 7 هزار تومان به فروشی می‌رسد و حتی این  گرانی فروشی توسط اتحادیه نانوایان سنتی تایید شده است و آن را دلیلی برای پوشش هزینه های تولیدی می دانند،البته به تازگی حتی شاهد افزایش قیمت دوباره نان هستیم.

درحالی این افزایش قیمت ها در بازار روی می‌دهد که هنوز شاهد هیچگونه افزایش قیمت رسمی نان  و اعلام نرخ مصوب در تهران نیستیم و نیازمند ورود جدی دستگاه‌های نظارتی در این زمینه هستیم.

هر‌گونه افزایش قیمت نان قبل از اعلام رسمی ممنوع است

محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: نرخ جدید نان‌های سنتی شامل سنگک، بربری، لواش و تافتون، هفته گذشته در برخی استان‌ها ابلاغ شده است.

وی افزود: به این ترتیب، قیمت نان‌های سنتی در استان‌هایی مانند قم، خراسان رضوی، همدان، گیلان و... افزایش یافته و تغییر نرخ در سایر استان‌ها نیز در دست اقدام است.

کرمی ادامه داد: نرخ جدید نان در سایر استان‌ها از جمله تهران، طی این هفته ابلاغ خواهد شد.

هر‌گونه افزایش قیمت نان قبل از اعلام رسمی ممنوع است

وی گفت: طبق قانون، اختیار تعیین نرخ نان‌های سنتی به استانداری‌ها واگذار شده و استانداران با بررسی قیمت‌ها در کارگروه تخصصی استان، نرخ نهایی را اعلام می‌کنند.

رئیس کارگروه آرد و نان در پایان تأکید کرد: ملاک تغییر قیمت نان‌های سنتی با آرد یارانه‌ای، اعلام رسمی از طریق سامانه «نانینو» است و تا زمانی که نرخ جدید در این سامانه ثبت نشده، فروش نان باید بر اساس نرخ قبلی انجام شود.

بنابراین گزارش با توجه به اینکه قیمت نان به طوری غیر رسمی در بازار افزایش یافته است؛ در صورتی که نرخ‌های جدیدی برای نان در تهران اعلام شود، به نظر نمی‌رسد که بیشتر از نرخ‌هایی باشد که در حال حاضر به دست مردم می‌رسد و تغییرات اندکی را شاهد خواهیم بود.

نان در حال حاضر تا 100 درصد بیشتر از قیمت مصوب خود به فروش می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top