تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/21 - 21:23
کد خبر: 539171

قیمت نهایی بلیت پروازهای اربعین مشخص شد

قیمت نهایی بلیت پروازهای اربعین مشخص شد

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اشاره به نهایی‌شدن نرخ پروازهای اربعین، از تعیین قیمت رفت و برگشت مسیر تهران - نجف - تهران به مبلغ ۱۵ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی  اظهار کرد: نرخ نهایی بلیت پروازهای اربعین در بازه زمانی ۱۹ مرداد تا ۲۵ مرداد برای مسیر رفت و برگشت تهران - نجف - تهران ۱۵ میلیون تومان و برای مشهد - نجف - مشهد ۱۸ میلیون تومان تعیین شده است.

وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی با وجود افزایش شدید هزینه‌ها، برای همراهی با مردم و کاهش فشار مالی زائران، تصمیم گرفتند نرخ بلیت را به‌صورت متعادل و منصفانه تعیین کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: سال گذشته نرخ دلار پرداختی دولت به شرکت‌های هواپیمایی حدود ۴۴ هزار تومان بود که امسال به ۷۰ هزار تومان رسیده که حدود ۶۲ درصد افزایش داشته است.

سامانی خاطرنشان کرد: در کنار این هزینه‌ها، قیمت سوخت هواپیما نیز به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است. به‌طوری‌که سال گذشته شرکت‌های هواپیمایی سوخت را به قیمت ۶۰۰ تومان دریافت می‌کردند، اما امسال این نرخ به حدود ۱۴ هزار تومان رسیده است.

وی تصریح کرد: دیگر هزینه‌هایی که شرکت‌های هواپیمایی با آن مواجه هستند، شامل تعرفه‌های ترخیص قطعات موتور هواپیما است که در کنار هزینه‌های ارزی و سوخت، فشار مضاعفی به ایرلاین‌ها وارد کرده است. با این حال، شرکت‌ها تلاش کرده‌اند با حفظ کیفیت خدمات، نرخ بلیت را در محدوده‌ای قابل‌قبول نگه دارند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه در عملیات پروازهای اربعین امسال، ۲۰ شرکت هواپیمایی ایرانی مشارکت خواهند داشت، افزود: با توجه به شرایط خاص، هواپیماهای MD امسال مجاز به پرواز به عراق نیستند. این مسأله موجب شده است تا شرکت‌های هواپیمایی ایرانی که قادر به انجام عملیات هستند، حدود ۲۰ ایرلاین برآورد شده است.

وی ادامه داد: طبق توافق‌نامه موجود، شرکت‌های هواپیمایی عراقی مجاز به انجام حداکثر ۱۲۰ پرواز در هفته به فرودگاه‌های ایران هستند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در پاسخ به این سوال که آیا پروازهای اربعین نیز با توجه به محدودیت زمانی در فرودگاه‌های ایران در بازه زمانی ۵ صبح تا ۱۸ عصر انجام می‌شود یا خیر، گفت: تمامی پروازهای اربعین طبق برنامه‌ریزی‌ها در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۵ مرداد انجام خواهد شد که امیدواریم تا آن زمان محدودیت پروازی در فرودگاه‌ها رفع شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top