تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/23 - 19:01
کد خبر: 539457

خداحافظی استقلال با مدافع متعصب

خداحافظی استقلال با مدافع متعصب

دوران حضور محمدحسین مرادمند در تیم استقلال در سکوت خبری به پایان رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دوران حضور محمدحسین مرادمند بعد از پنج فصل در این تیم به پایان رسید و مدافع باتجربه آبی‌ها بعد از تجربه یک فصل پرنوسان در سکوت این تیم را ترک کرد و همراه با آبی پوشان در اردوی ترکیه حضور نخواهد داشت.

مرادمند فوتبال حرفه‌ای را در تیم سپاهان شروع کرد و در این فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد اما بعد از انتقال به مشهد و حضور در شهر خودرو به ویژه زیر نظر یحیی گل محمدی ستاره خط دفاعی این تیم بود و او را به ستاره نقل و انتقالات تبدیل کرد تا در جدال نقل و انتقالاتی استقلال و پرسپولیس برای جذب او و در حالی که به نظر می رسید او به دلیل رابطه خوب با یحیی و چند بازیکن پرسپولیس بعد از حضور در این باشگاه با پرسپولیس قرار داد امضا خواهد کرد سر از استقلال در آورد و رویاپردازی او با پیراهن استقلال شروع شد.

اولین فصل حضورش با انجام 30 بازی انجام داد، او با محمود فکری کارش را شروع کرد و زیر نظر فرهاد مجیدی ادامه داد و شروع او با حواشی نیمکت استقلال تحت تاثیر قرار گرفت اما عملکرد خوبی داشت و تبدیل به مهره ثابت استقلال در فصل بعدی زیر نظر فرهاد مجیدی شد و در قهرمانی بدون شکست این تیم ستاره بود، البته در آن فصل شیرین هم خدمت سربازی کاملش را تلخ کرد و در اوج رقابت ها اردوی استقلال را ترک کرد و ملوان را برای گذراندن دوران فوتبال انتخاب کرد که عملا او را از فوتبال دور کرد، در نهایت جام قهرمانی که بالای سر برد بهترین فصل فوتبالی او را رقم زد.
او زیر نظر ساپینتو، جواد نکونام و فصل گذشته تعداد زیادی سرمربی بازی کرد و هر زمان که بازی گرفته شد عملکرد کم نقصی به نمایش گذاشت اما فصل گذشته فصل سختی برای او بود و بعد از پایان مصدومیت هایش بازهم نتوانست تحت تاثیر جابجایی هایی که در راس کادرفنی صورت گرفت جایگاه خود را پیدا کند، همین اتفاق باعث شد تا در نقل و انتقالات تابستانی آنطور که باید مورد توجه قرار نگیرد و در سکوت خبری کامل از تیم جدا شود و دوران حضور در جمع آبی ها به این شکل به پایان برسد.

مرادمند زننده آخرین گل در آخرین بازی ساپینتو در فینال حذفی بود و شاید اگر آبی ها درگیر حواشی نمیشدند با قهرمانی استقلال هم ساپینتو در جمع استقلالی ها باقی مانده بود و همچنین مرادمند هم سال های متفاوتی را در تیم تجربه می کرد اما همین اتفاقات است که شرایط یک تیم و بازیکن را به طور کلی تحت تاثیر قرار می دهد و او مانند فصل گذشته که قربانی شرایط نامناسب تیم خود شد، در آن سال هم گل تاثیرگذاری که به ثمر رساند جایگاه خاصی به او نداد، گلی که در ثانیه های پایانی می توانست ورق را به سود استقلال تغییر دهد!

باید دید مرادمند برای فصل جدید در کدام تیم فوتبالش را ادامه می دهد و خارج شدن از رقابت برای قهرمانی برای این بازیکن سرزن و یارکوب چه تاثیری در فوتبال او خواهد داشت، او برای اثبات توانایی هایش انگیزه های لازم را دارد و می تواند دوباره در کانون توجهات قرار بگیرد یا شرایط به شکل دیگری رقم خواهد خورد!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top