تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 10:36
کد خبر: 539530

تأکید بر ضرورت معاینه فنی پیش از سفرهای تابستانی

تأکید بر ضرورت معاینه فنی پیش از سفرهای تابستانی

مدیرعامل ستاد معاینه فنی از شهروندان خواست پیش از سفرهای تابستانی برای اطمینان از سلامت خودرو، به مراکز معاینه فنی مراجعه و خدمات مشاوره فنی دریافت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید محمدمهدی میرزایی قمی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی با اشاره به آغاز سفرهای تابستانی و اهمیت انجام معاینه فنی پیش از سفر اظهار کرد: در ایام تابستان مراکز معاینه فنی شهر تهران علاوه بر انجام معاینه فنی و کنترل وضعیت ایمنی خودروها آمادگی دارند تا نسبت به پاسخگویی سوالات و ارائه خدمات مشاوره فنی برای آماده سازی خودرو پیش از سفر در میزهای خدمتی که به همین منظور پیش بینی گردیده اقدام کنند.

وی در توضیح الزامات داشتن معاینه فنی برای تردد در جاده‌ها افزود: معاینه فنی یکی از مدارکی است که در جاده توسط پلیس راهور کنترل می‌شود. از شهروندان درخواست می‌گردد برای رعایت الزامات قانونی و همچنین اطمینان از سلامت فنی و ایمنی خودرو پیش از سفر به مراکز مراجعه کنند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی با تاکید بر این موضوع که داشتن معاینه فنی سالانه شرط کافی برای حفظ شرایط ایمن خودرو در یک بازه یک ساله نیست گفت: توصیه می‌شود اگر یک ماه از انجام معاینه فنی خودرو می‌گذرد راکبین جهت اطمینان از وضعیت سلامت ایمنی، پیش از سفرهای برون شهری، مجدداً به مراکز برای کنترل خودرو مراجعه کنند.

وی در پایان افزود: مراجعه حداقل سالی یک بار یک بحث قانونی برای ساماندهی وضعیت خودروها پس از تولید به صورت کلان برنامه ریزی شده ولی خودروها نیاز دارند پس از هر تعمیر اساسی در بخش‌های ایمنی و یا پیش از سفر که ایمنی خودرو حائز اهیمت است به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top