تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 14:17
کد خبر: 539575

نخستین خرید نشریات سال ۱۴۰۴ انجام شد؛

جان تازه کتابخانه‌های عمومی به نشریات کشور

جان تازه کتابخانه‌های عمومی به نشریات کشور

نخستین مرحله خرید نشریات سال ۱۴۰۴ با تأکید بر نیازسنجی منطقه‌ای انجام شد. نتیجه این طرح، انتخاب ۱۵۷ عنوان نشریه از میان ۱۷۹ نشریه بررسی‌شده بود که تا پایان سال، در قالب ۹۷۰ هزار نسخه می‌رسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با توجه به رسالت کتابخانه‌های عمومی در ترویج فرهنگ مطالعه و سیاست‌های کلان نهاد در زمینه ایجاد، توسعه و تأمین منابع به‌ویژه در بخش نشریات، طرح انتخاب نشریات به اجرا درآمد. این طرح با هدف ارتقای کیفیت خدمات کتابخانه‌ای، افزایش رضایت اعضا، شناسایی دقیق‌تر نیازهای مخاطبان و همچنین استفاده بهینه از منابع مالی کتابخانه‌ها طراحی و عملیاتی شد.

بر اساس این طرح، در نخستین خرید نشریات توسط نهاد در سال ۱۴۰۴، از مجموع ۱۷۹ نشریه ارزیابی‌شده در موضوعات متنوع، در نهایت ۱۵۷ عنوان نشریه با مشارکت فعال کتابداران کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و متناسب با نیازهای منطقه‌ای انتخاب و خریداری شد. این نشریات در تیراژ حدود ۹۷۰ هزار نسخه تهیه می‌شوند و تا پایان سال در قفسه‌های کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور در دسترس علاقه‌مندان و اعضا قرار خواهند گرفت.

این مجموعه شامل عناوینی در حوزه‌های مختلف از جمله علوم اجتماعی (۲۲ عنوان)، کودک و نوجوان (۱۷ عنوان)، دین (۱۳ عنوان)، علوم و فنون (۱۳ عنوان)، ادبیات (۱۲ عنوان)، بهداشت و ورزش (۱۱ عنوان)، تاریخ و سیاست (۱۰ عنوان)، سینما و رسانه (۱۰ عنوان)، فرهنگ و هنر (۱۰ عنوان)، فلسفه و روان‌شناسی (۸ عنوان)، کلیات و نقد (۷ عنوان)، جغرافیا و گردشگری (۵ عنوان)، مهارت‌های خانه‌داری (۵ عنوان)، خانواده (۳ عنوان)، فرهنگی اجتماعی (۳ عنوان)، کشاورزی (۲ عنوان)، اقتصاد (۲ عنوان)، علوم سیاسی (۲ عنوان) و یک عنوان ویژه نابینایان است.

انتخاب این نشریات در راستای رویکرد نهاد به مشارکت‌محوری و توجه به سلایق واقعی مخاطبان صورت گرفت؛ رویکردی که هدف آن بهبود دسترسی، تنوع بخشی به منابع مطالعاتی و تقویت پیوند کتابخانه‌ها با جامعه محلی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top