تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/28 - 08:43
کد خبر: 539891

مالکی: موضع ایران روشن است؛ بدون تضمین مذاکره نمی‌کنیم

مالکی: موضع ایران روشن است؛ بدون تضمین مذاکره نمی‌کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: شرط اصلی جمهوری اسلامی ایران برای آغاز مذاکرات، دریافت تضمین واقعی از طرف مقابل است و بدون این تضمین، مذاکره بی‌فایده خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فداحسین مالکی با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، گفت: این حمله در حقیقت یک عملیات نیابتی از سوی آمریکا بود. آمریکایی‌ها زمانی که در میز مذاکره حرفی برای گفتن نداشتند و می‌دانستند برنده واقعی مذاکرات جمهوری اسلامی ایران خواهد بود، دست به این اقدام غیرانسانی زدند. عملیات مذکور به شهادت جمعی از دانشمندان و فرماندهان عزیز ما انجامید و ما هم باید بپذیریم که در برخی نقاط غفلت‌هایی داشتیم.

وی افزود: با تعیین فرماندهان جدید و با انگیزه که توسط فرمانده معظم کل قوا با دقت و هوشمندی انجام شد، ابتکار عمل به دست نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران افتاد. پس از آن، عملیات موفقی علیه یک پایگاه آمریکایی در قطر انجام شد که نتیجه‌اش این شد که طرف مقابل، به‌سرعت درخواست توقف جنگ را مطرح کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز با توقف جنگ با توجه به وساطت کشورهای منطقه و همسایه موافقت کرد تا دنیا نگوید ایران جنگ‌طلب است. ما به جهانیان ثابت کرده‌ایم که به دنبال جنگ نبودیم و نیستیم، اما اگر تهدیدی صورت گیرد، توان و آمادگی پاسخگویی داریم.

مالکی به توطئه‌های دشمن برای برهم زدن انسجام داخلی هم اشاره کرد و گفت: آن‌ها بعد از حمله تلاش کردند تا در داخل کشور اغتشاش ایجاد کنند. یکی از اقدامات عجیب، حمله به زندان اوین بود که معلوم نیست چه هدفی می‌توانست داشته باشد، اما مردم ایران، با حضور پررنگ خود، بار دیگر نشان دادند که در سخت‌ترین شرایط در کنار نظام و کشورشان هستند. ملت ایران برنده واقعی این جنگ بودند و توانستند نقشه‌های دشمن را خنثی کنند.

مذاکره؛ تنها با تضمین واقعی

مالکی درباره وضعیت مذاکرات، اظهار کرد: الان طرف مقابل و آمریکایی‌ها مدام پیام می‌فرستند و به دنبال مذاکره هستند. ما همواره تأکید داشتیم که مذاکره بدون تضمین واقعی بی‌فایده است.

وی متذکر شد: چند روز پیش جلسه‌ای با وزیر امور خارجه کشورمان داشتیم و موضع تیم مذاکره‌کننده هم روشن است که بدون تضمین، ایران پای میز مذاکره نخواهد نشست. ما نباید در این زمینه (مذاکره) عجله داشته باشیم و باید همه جوانب را بسنجیم. تضمین باید در حدی باشد که طرف مقابل وسط مذاکرات اقدامی از جمله عملیات نظامی علیه کشورمان انجام ندهد تا قواعد مذاکره را تغییر دهد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نقض توقف درگیری‌ها توسط رژیم صهیونیستی، گفت: این رژیم قابل اعتماد نیست و سوابقش هم روشن است. آمریکایی‌ها هم همین‌طور؛ امروز با یک موضع و فردا با موضع دیگر. نمونه‌اش اقدامات ترامپ است که با یک توئیت، تعادل جهانی را بر هم می‌زند. الان دنیا در بی‌ثباتی عجیبی به سر می‌برد و دنیا در یک مدار تعادل و ثبات حرکت نمی‌کند.

وی درباره اقدامات مجلس برای حمایت از نیروهای مسلح، بیان کرد: اخیراً در کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای با حضور مسئولان نظامی و امنیتی داشتیم و تمام چالش‌ها و حفره‌های امنیتی بررسی شد. خوشبختانه طرح تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح که ستاد کل آن را تأیید کرده، در این کمیسیون به تصویب رسید و مجلس حمایت کامل خود را اعلام کرده است. این طرح پاسخ به نیازهای امروز کشور در مواجهه با تهدیدات پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top