تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/28 - 10:05
کد خبر: 539927

آمادگی استان‌های مرزی برای مدیریت تردد زائرین اربعین

آمادگی استان‌های مرزی برای مدیریت تردد زائرین اربعین

رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به آغاز فرآیند آماده‌سازی زیرساخت‌های ترافیکی و حمل‌ونقلی در مسیر تردد زائرین اربعین، از بسیج کامل ناوگان عمومی کشور برای جابجایی زائران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به آغاز فرآیند آماده‌سازی زیرساخت‌های ترافیکی و حمل‌ونقلی در مسیر تردد زائرین اربعین، از بسیج کامل ناوگان عمومی کشور برای جابجایی زائران خبر داد.

وی با تأکید بر حجم بالای جمعیت در ایام منتهی به اربعین حسینی اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌هایی که در ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی وجود دارد، پیش‌بینی می‌شود بخش قابل توجهی از زائران ناچار به استفاده از خودروهای شخصی برای تردد به مرزها باشند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: به همین منظور برای ساماندهی تردد، جانمایی وسایل نقلیه و مدیریت صحیح پارک خودروهای شخصی در مبادی خروجی و مناطق مرزی، هماهنگی‌های لازم با استان‌های هدف از جمله خوزستان، کرمانشاه، ایلام، کردستان و آذربایجان غربی انجام شده است تا زائرین از این حیث دغدغه‌ای نداشته باشند.

سردار حسینی همچنین تأکید کرد: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است. هدف ما این است که زائرین عزیز با سلامت کامل از مبدا تا مقصد، به عتبات عالیات سفر کنند، در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت نمایند و پس از آن نیز با آرامش به شهر و دیار خود بازگردند.

وی افزود: تحقق این هدف بزرگ صرفاً با اقدامات پلیسی محقق نخواهد شد بلکه نیازمند همکاری جدی مردم و زائرین گرامی، به‌ویژه آن‌هایی است که با وسایل نقلیه شخصی تردد می‌کنند. رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در این ایام اهمیت دوچندان دارد و تأثیر مستقیمی بر حفظ ایمنی عمومی خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top