تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/29 - 20:21
کد خبر: 540059

پزشکیان:

بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است

بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است

رئیس‌جمهور با هشدار نسبت به تشدید بحران آب، به‌ویژه در تهران، گفت: اگر فوراً چاره‌ای اندیشیده نشود، در آینده با وضعی غیرقابل علاج روبرو خواهیم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هیئت دولت عصر امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به گزارش وزارت نیرو درباره ناترازی آب به ویژه در تهران، با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی نسبت به بحران آب گفت: بحران آب از آنچه که امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است و اگر از امروز فکری عاجل نکنیم، در آینده با شرایطی مواجه می‌شویم که نمی‌توان هیچ علاجی برای آن یافت.

پزشکیان تاکید کرد: در حوزه آب، علاوه بر مدیریت و برنامه‌ریزی، باید فکری هم به حال مصرف بی‌رویه کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تأمین آب شرب در تهران اظهار داشت: باید بحران آب را جدی بگیریم و تدبیری بیندیشیم که در نحوه مصرف آب تجدید نظرهایی صورت گیرد تا آب تهران تأمین شود. تدابیری مانند انتقال آب از سایر نقاط به تهران هم مشکل را به شکل ریشه‌ای حل نخواهد کرد.

پزشکیان بر اهمیت مدیریت توسعه شهر تهران، با لحاظ ناترازی آب تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم که صنایع آب‌بری که در تهران فعال هستند، طرح توسعه اجرا کنند؛ اگر برای مصرف بی‌رویه منابع آب در تهران فکر عاجلی نکنیم، کل این منطقه گرفتار بحران جدی آب خواهد شد.

رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنانش از خدمات ریاست محترم قوه قضائیه و مدیران و کارکنان این دستگاه در همراهی با دولت و کمک به دستگاه‌های اجرایی در پیگیری وظایف و مأموریت‌ها و حل مشکلات از جمله در زمان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و هماهنگی قوا را لازمه آرامش جامعه و پیشبرد اهداف کشور دانست.

در جلسه امروز هیئت دولت علاوه بر طرح موضوعات اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، وزیر امور خارجه، گزارش مفصلی در خصوص آخرین مباحث صورت گرفته با کشورهای اروپایی، چین و روسیه، آژانس انرژی هسته‌ای و نیز مباحث مربوط به مذاکرات با آمریکایی‌ها ارائه کرد.

در ادامه جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط وزارت نیرو در بخش آب در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی و مشکلات فعلی آب و وضعیت آب سدها ارائه شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top