تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/30 - 14:28
کد خبر: 540159

معاون آموزش پژوهشگاه رویان:

هوش مصنوعی، محور اصلی مدرسه تابستانی شانزدهم رویان است

هوش مصنوعی، محور اصلی مدرسه تابستانی شانزدهم رویان است

معاون آموزش پژوهشگاه رویان گفت: امسال موضوع هوش مصنوعی و هوش زیستی به عنوان محور اصلی مدرسه تابستانی رویان انتخاب شد تا دانشجویان و پژوهشگران با آخرین دستاوردهای این حوزه آشنا شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روح‌الله فتحی، معاون آموزشی پژوهشگاه رویان با بیان اینکه پژوهشگاه رویان هر سال برنامه‌های علمی متعددی از جمله کنگره بین‌المللی، مدرسه تابستانی، سمپوزیوم‌ها و سمینارهای علمی را به صورت منظم برگزار می‌کند، اظهار کرد: امسال بیست‌وششمین کنگره بین‌المللی رویان را پیش رو داریم و مدرسه تابستانی نیز به عنوان یکی از برنامه‌های مهم پژوهشگاه، شانزدهمین دوره خود را تجربه می‌کند.

تمرکز بر هوش مصنوعی و هوش زیستی

وی با اشاره به اهمیت موضوع مدرسه تابستانی امسال گفت: هر سال این مدرسه با یک موضوع مشخص و متناسب با مرزهای دانش روز دنیا برگزار می‌شود و امسال موضوع هوش مصنوعی و هوش زیستی را در دستور کار قرار دادیم. اهمیت هوش مصنوعی هم از نظر علمی و هم از نظر کاربردی بر کسی پوشیده نیست و مراکز علمی بزرگ و کوچک دنیا تلاش می‌کنند در این حوزه پیشرو باشند.

فتحی با بیان اینکه دبیری علمی این دوره بر عهده یکی از اساتید دانشگاه تهران، دکتر ابوالقاسم دهاقانی، است، افزود: برنامه امسال با همکاری دانشگاه تهران و با حضور اساتید و محققان داخلی و خارجی برگزار می‌شود تا دانشجویان و پژوهشگران با آخرین دستاوردهای این حوزه آشنا شوند.

برگزاری هیبریدی مدرسه تابستانی در شرایط خاص

معاون آموزشی پژوهشگاه رویان با اشاره به شرایط خاص کشور و تأثیر آن بر برگزاری برنامه‌های علمی تصریح کرد: در شرایطی که فضای اجتماعی، سیاسی و حتی نظامی کشور تحت تأثیر قرار گرفته و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران منجر به لغو بسیاری از برنامه‌های علمی در تیر و مرداد ماه شد، پژوهشگاه رویان و جهاد دانشگاهی تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا برنامه‌های علمی خود را لغو نکنند.

وی ادامه داد: حتی در روزهای ابتدایی جنگ، یک وبینار تخصصی برای متخصصین زنان برگزار کردیم و متخصصان از سراسر کشور به صورت مجازی در آن شرکت کردند. برخی معتقد بودند که امسال مدرسه تابستانی را به دلیل شرایط موجود برگزار نکنیم، اما ما با تمام توان تلاش کردیم تا این برنامه لغو نشود و آن را به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) برگزار کردیم.

استقبال گسترده از مدرسه تابستانی

فتحی با اشاره به حادثه آتش‌سوزی سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان در اسفند ماه سال گذشته گفت: با وجود اینکه سالن همایش‌ها را از دست دادیم و برخی تصور می‌کردند برگزاری این برنامه علمی ممکن نیست، اما با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های مجازی و حضوری، مدرسه تابستانی را برگزار کردیم.

وی افزود: در حال حاضر، ظرفیت سالن کنفرانس‌های ما برای ۴۰ تا ۵۰ نفر به صورت حضوری فراهم شده و نزدیک به ۲۰۰ نفر نیز به صورت مجازی ثبت‌نام کرده‌اند و از برنامه‌ها بهره‌مند می‌شوند.

برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی

معاون آموزشی پژوهشگاه رویان با اشاره به برگزاری برنامه پیش‌نیاز برای شرکت‌کنندگان گفت: روز قبل از شروع رسمی مدرسه تابستانی، برنامه‌ای برای آشنایی دانشجویان و پژوهشگران با مفاهیم پایه هوش مصنوعی برگزار شد تا با آمادگی علمی بیشتری وارد دوره شوند.

وی ادامه داد: برنامه‌های مدرسه تابستانی به صورت تئوری از صبح تا ظهر و کارگاه‌های عملی در ادامه برگزار می‌شود. کارگاه‌ها نیز با توجه به ماهیت کامپیوتری، هم به صورت حضوری و هم مجازی قابل اجرا هستند.

تداوم فعالیت‌های علمی رویان در شرایط بحرانی

فتحی با تأکید بر روحیه جهادی پژوهشگاه رویان خاطرنشان کرد: در هر شرایطی، حتی در دوران کرونا که بسیاری از کنگره‌های علمی دنیا لغو شد، ما برنامه‌های خود را به صورت مجازی برگزار کردیم و اتفاقاً برنامه‌های موفق و بین‌المللی رقم خورد.

وی بیان داشت: امسال نیز چهار سخنران از دانشگاه‌های خارج از کشور به صورت مجازی برای شرکت‌کنندگان سخنرانی می‌کنند. این اساتید ایرانی که در دانشگاه‌های معتبر جهان کرسی علمی دارند، ارتباط علمی میان داخل و خارج کشور را در این مدرسه تابستانی حفظ کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top