تاریخ انتشار: جمعه 1404/05/03 - 22:58
کد خبر: 540493

امام جمعه مهاباد مطرح کرد؛

فاجعه‌ای تمام‌عیار علیه بشریت در غزه و سکوت سازمان‌های بین‌المللی

فاجعه‌ای تمام‌عیار علیه بشریت در غزه و سکوت سازمان‌های بین‌المللی

امام جمعه مهاباد با محکومیت شدید ادامه محاصره و فجایع انسانی در نوار غزه، آن را «هولوکاست زنده» توصیف کرد و گفت: امروز در برابر دیدگان جهانیان و سکوت سازمان‌های بین‌المللی، فاجعه‌ای تمام‌عیار علیه بشریت در غزه در حال وقوع است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه نماز جمعه این هفته با اشاره به شرایط وخیم انسانی در غزه، اظهار کرد: محاصره کامل این منطقه، تحمیل گرسنگی به زنان، کودکان و غیرنظامیان و مرگ دسته‌جمعی آنان، جنایتی آشکار از سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان بین‌المللی آن است.

وی با بیان اینکه بیش از ۲ میلیون مسلمان فلسطینی در نوار غزه با بحران کمبود شدید مواد غذایی و کمک‌های انسانی مواجه‌اند، افزود: در طول ۱۸ سال گذشته، انواع سلاح‌ها بر مردم بی‌دفاع این منطقه آزمایش شده و امروز، با ابزار گرسنگی و محاصره، روش جدیدی از جنایت را در پیش گرفته‌اند.

امام جمعه مهاباد با انتقاد از انفعال کشور‌های اسلامی، تصریح کرد: جای تأسف است که سران کشور‌های عربی و اسلامی در برابر این فاجعه عظیم حتی حاضر به ابراز محکومیت زبانی نیز نبوده و این سکوت، ننگی تاریخی است که باید در پیشگاه خداوند و در قیامت پاسخگوی آن باشند.

ماموستا امامی با اشاره به واکنش‌های پرشتاب غرب در قبال رویداد‌های کشور‌های خودی، افزود: اگر چنین فاجعه‌ای در یکی از کشور‌های غربی رخ می‌داد، سران استکبار جهانی زمین و زمان را به هم می‌دوختند، اما در قبال رنج و مصیبت مردم غزه، نه‌تنها واکنشی نشان نمی‌دهند بلکه در مواردی آن را توجیه نیز می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که دشمنان در کنار جنگ و خونریزی در غزه، با تحقیرآمیزترین شکل ممکن اقدام به پخش غذا میان مردم مظلوم می‌کنند و ضمن کشتار آنان در صف غذا به کرامت انسان‌ها و امت اسلامی توهین می‌کنند.

امام جمعه مهاباد با تأکید بر بی‌اثر بودن اقدام نهاد‌های بین‌المللی مدعی دفاع از حقوق بشر، گفت: دیگر هیچ امیدی به سازمان‌های بین‌المللی باقی نمانده و تنها راه، ایستادگی ملل مسلمان و حمایت عملی از ملت مظلوم فلسطین، به هر شکل ممکن است.

ماموستا امامی در بخش دیگری از سخنان خود، فرارسیدن روز ملی فنی و حرفه‌ای را گرامی داشت و با قدردانی از تلاش‌های استادکاران، مربیان و حرفه‌آموزان، اظهار کرد: کسانی که با اخلاص و بدون هیچ چشم‌داشتی، مهارت‌ها و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهند، شایسته قدردانی و دعای خیر هستند.

وی همچنین با اشاره به اقدام ارزشمند خانواده یک جوان مرگ مغزی در شهرستان بوکان برای اهدای عضو، بر لزوم گسترش فرهنگ اهدای عضو تأکید کرد و گفت: سالانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور دچار مرگ مغزی می‌شوند که متأسفانه تنها یک‌سوم خانواده‌ها رضایت به اهدای عضو می‌دهند، بنابراین باید با آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ ایثار و نجات جان دیگران، این آمار را افزایش داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top