تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/07 - 01:01
کد خبر: 540780

معاون رئیس‌جمهور:

بسته ملی حمایت روانی از کودکان در شرایط بحران طراحی می‌شود

بسته ملی حمایت روانی از کودکان در شرایط بحران طراحی می‌شود

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تدوین یک بسته تخصصی با هدف بازیابی و رشد روانی کودکان و نوجوانان در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران و آثار روانی ناشی از آن، در دستورکار قرار گرفت و این بسته با تمرکز بر اختلال استرسی پس از سانحه طراحی خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، زهرا بهروزآذر در دیدار با مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با قدردانی از فعالیت‌های این نهاد در دوران جنگ ۱۲ روزه، بر لزوم توجه به روان کودکان و نوجوانان در بحران‌های ملی و تدوین و اجرای بسته‌ای ویژه برای حمایت روانی از کودکان به‌عنوان اقدامی فوری، علمی و آینده‌محور با تکیه بر درمان‌های گروهی، بازی‌درمانی، هنردرمانی، روایت‌درمانی و فعالیت‌های مشارکتی تاکید کرد.

به گفته بهروزآذر، کودکانی که در معرض صدای انفجار، تصاویر خشن و تجربه ناامنی قرار گرفته‌اند، نیازمند حمایت روانی فوری‌ هستند. این حمایت نه‌تنها برای محافظت روان آنها بلکه برای بازسازی حس امنیت، همدلی و انسجام اجتماعی ضروری است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تحولات اجتماعی و ساختار خانواده در دهه‌های اخیر، از کاهش فرصت‌های تعامل میان‌نسلی، فشارهای روانی خانواده‌ها و خلأ آموزش والدگری در کشور انتقاد کرد و گفت: اکنون که یکی از اولویت‌های جدی سیاست‌گذاری در حوزه خانواده، فرزندآوری است؛ باید پیش‌نیازهای تربیتی و روانی آن نیز تأمین شود. امروز بیش از هر زمان، نیازمند بازتعریف مأموریت نهادهایی مانند کانون پرورش فکری هستیم تا خانواده‌ها را در مسیر تربیت فرزند یاری کنند.

بسته ملی حمایت روانی از کودکان در شرایط بحران طراحی می‌شود

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر لزوم تشکیل میز مشترک همکاری با کانون پرورش فکری، بر ظرفیت‌های زیرساختی کانون به عنوان به یکی از محورهای عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور تاکید کرد و اظهار داشت: از دل این مراکز فرهنگی می‌توان کانون‌های زنده‌ای از رشد، گفت‌وگو، و سفر والدگری دست پیدا کرد.

وی ادامه داد: در همین راستا، مراکز ثابت و سیار کانون پرورش فکری در سراسر کشور به‌عنوان پایگاه اجرای این برنامه انتخاب شده‌اند. این مراکز به محیط‌هایی تعاملی برای گفت‌وگو، درمان، و رشد تبدیل خواهند شد، تا کودکان - چه آنان که مستقیم آسیب دیده‌اند و چه آن‌ها که از تبعات غیرمستقیم رنج می‌برند (مانند مهاجرت موقت یا اضطراب ناشی از بحران) - امکان ترمیم و توان‌یابی داشته باشند.

بهروزآذر اظهار کرد:در همین چارچوب، گسترش مخاطب کانون از کودک و نوجوان به والدین یکی از راهبردهای کلان دولت چهاردهم معرفی شد. برنامه‌هایی مانند راه‌اندازی باشگاه‌های والدین بر اساس گروه سنی فرزندان، آموزش‌های مهارت‌محور، جلسات گفت‌وگوی گروهی و حمایت روانی از والدین در دستورکار قرار گرفته است. این گام، پاسخی ساختاری به نیازهای تربیتی جامعه امروز و تلاشی برای بازسازی پیوندهای درون‌خانوادگی و تقویت نقش عاملیت خانواده در تربیت نسل آینده محسوب می‌شود.

براساس این گزارش، در این نشست اقدامات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ایام جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی مطرح شد و اقداماتی از جمله در دسترس قرار دادن ۷۰۰ عنوان کتاب به صورت رایگان در سکوها، عرضه ۱۱۰ عنوان فیلم و پویانمایی تولیدات کانون، اجرای ۵۰ تئاتر و نمایش فیلم باغ کیانوش در صدا وسیما از جمله برنامه‌های این ایام بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top