تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/07 - 03:24
کد خبر: 540794

پزشکیان: تقویت روابط با همسایگان تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

پزشکیان: تقویت روابط با همسایگان تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

رئیس جمهور در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر روابط همسایگی را تقویت کنیم تحریم‌ها بی‌اثر خواهند شد. امروز بیش از همیشه به بهبود روابط با کشورهای همسایه و منطقه نیاز داریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح روز دوشنبه 6 مرداد، در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت بخش قابل توجهی از تلاش خود را بر رفع مشکلات داخلی متمرکز کرده است، اظهار داشت: با ناترازی‌های متنوع از جمله در حوزه‌های آب، برق، گاز و مسئله معیشت مردم مواجه هستیم که تلاش می‌کنیم با کمترین مشکل آنها را مدیریت کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه همراهی و حمایت مردم مهم‌ترین سرمایه و پشتیبان دولت و حاکمیت است، افزود: مردم در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه بار دیگر برادری خود را در عالی‌ترین سطح اثبات کردند و ما باید تا آنجایی که توان داریم در خدمت آنها باشیم؛ اگر مردم را داشته باشیم هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را زمین‌گیر کند.

پزشکیان با اشاره به اقدامات در حال انجام برای اجرای طرح محله‌محوری، تصریح کرد: با همکاری همه ارکان نظام در تلاش هستیم تا مساجد، سمن‌ها، پایگاه‌های بسیج، مراکز هلال احمر و همه تشکیلات حاکمیتی و تشکل‌های مردمی دیگر را در راستای طرح محله‌محوری فعال کنیم. در قالب این طرح قطعاً تأمین نیازهای جامعه در زمینه معیشت، بهداشت، آموزش، مسکن، امنیت، دفاع و غیره به شکل بهتری انجام خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه به طور همزمان طرح جامع محله‌محوری نیز در حال نهایی شدن است، گفت: 80 هزار مسجد در کشور داریم و اگر فقط همین مساجد به طور مؤثر در طرح محله‌محوری فعال شوند و هر مسجد متولی رسیدگی به هزار نفر شود، آن وقت خواهیم دید که چقدر راحت‌تر مشکلات حل و نیازها تأمین می‌شود.

پزشکیان در ادامه با اشاره به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به جلسه‌ای که سران قوا و مسئولان ارشد لشکری و کشوری در آن حضور داشتند، با بیان اینکه اگر این حمله به نتیجه رسیده بود کشور در عرصه مدیریت با مشکل جدی مواجه می‌شد، خاطرنشان کرد: این اتفاق باعث شد بیش از همیشه به این فکر بیفتیم که تا حد امکان قدرت و مسئولیت‌ها توزیع شوند تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برای مسئولان کشور بوجود آمد، اداره امور مختل نشود.

رئیس جمهور اضافه کرد: دشمن تصور می‌کرد در اثر حملاتش در تأمین نیازها از جمله آب، برق و نان اختلال ایجاد خواهد شد و مردم به خیابان خواهند آمد، اما تفویض اختیار به استانداران، مانع از تحقق نیت دشمن شد. واگذاری مسئولیت‌ها و اختیارات در چارچوب پیشبرد سیاست‌های کلان نظام و با نظارت عالی دولت بر عملکردها دنبال خواهد شد.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه واگذاری اختیارات به خصوص در مناطق مرزی باعث ایجاد انگیزه نزد مسئولان برای گسترش تعامل با کشورهای همسایه خواهد شد، اظهار داشت: اگر روابط همسایگی را تقویت کنیم تحریم‌ها بی‌اثر خواهند شد. امروز بیش از همیشه به بهبود روابط با کشورهای همسایه و منطقه نیاز داریم.

رئیس جمهور افزود: همه کشورهای همسایه از پاکستان و افغانستان و ترکمنستان تا آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق و همسایگان جنوبی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تعامل دارند که باید بیش از پیش برای فعال کردن آنها در راستای تأمین منافع متقابل تلاش کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شوند
آئین تجلیل از مادر سرداران شهید حسن و محمد باقری
نباید انگیزه‌های دوران دفاع مقدس خاموش شود
ثبت‌نام‌ در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ آغاز شد
مجمع عمومی سازمان ملل بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید کرد
مربی استقلال به کمیته اخلاق دعوت شد
آغاز زندگی مشترک ۲۵۰ زوج دانشجو با مشارکت شهرداری منطقه ۶
دانشگاه موفق دارای دانشکده‌های درهم‌ تنیده است نه جزیره ای
خودشیفته‌ترین مردم جهان در کدام کشورها زندگی می‌کنند؟
سرعت اینترنت ثابت و همراه ایران در رده‌بندی جهانی ۵ پله صعود کرد
ماجرای جابجایی مجسمه والرین از میدان انقلاب چیست؟
نمایشی در تضاد خانواده
اجازه مصرف بی‌ضابطه برق را به هیچ‌کس نمی‌دهیم
رهبر انقلاب: به‌رغم مشکلات، نقاط مثبت در کشور زیاد است
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top