تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/08 - 01:58
کد خبر: 540912

موج بی‌سابقه گرما در کشور

موج بی‌سابقه گرما در کشور

تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی، نسبت به وقوع یک موج گرمای گسترده در بخش بزرگی از ایران طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری (هفتم و هشتم مرداد) هشدار داد.

بر اساس پیش‌بینی‌های این سازمان، دمای هوا در تهران طی این دو روز به حدود 40 درجه سانتی‌گراد یا بیشتر خواهد رسید. در مناطق جنوبی کشور از جمله ایلام، خوزستان و سایر نقاط گرم‌سیر، احتمال عبور دما از مرز 50 درجه سانتی‌گراد نیز وجود دارد.

این سازمان همچنین اعلام کرد که از چهارشنبه تا جمعه، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی در استان‌های واقع در جنوب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی از شهروندان، به‌ویژه گروه‌های حساس، درخواست کرد در ساعات گرم روز از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و تمهیدات لازم برای پیشگیری از گرمازدگی و آسیب‌های مرتبط را اتخاذ کنند.

بر اساس این اخبار و با توجه به ناترازی انرژی در ایام اوج‌گیری گرما در تابستان امسال، که دلایل متعددی همچون تشدید خشکسالی، افزایش مصرف بی‌رویه، استخراج رمزارزها و عدم توسعه شبکه در سالیان گذشته دارد، لازم است مردم در مصرف برق نهایت همکاری و مراقبت را انجام دهند تا با همبستگی عمومی، همه با هم از سخت‌ترین برهه برقی سال با کمترین خاموشی عبور کنیم.

تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عشق در سایه سلطه؛ ضعف «بی‌دار» در روایت خشونت پنهان
وزیر علوم: ایران با وجود تحریم‌های ۴۰ ساله، رتبه ۱۶ جهان را در دانشگاه‌ها دارد
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
گسترش بی‌حیایی در فضای عمومی
ایران برای هرگونه اقدام احتمالی متجاوزان آمادگی دارد
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی یکپارچه مدارس در دستور کار نیست
مراکز هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آمریکا در جنگ بعدی هدف ایران است
فضاسازی دانشکده فنی دانشگاه بجنورد به یاد شهدای میناب+ عکس
گزافه گویی وزیر اسرائیلی: باید نیمی از غزه و لبنان اشغال شود
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top