تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/08 - 09:21
کد خبر: 540953

قاتل کودک ۴ ساله دامغانی قصاص شد

قاتل کودک ۴ ساله دامغانی قصاص شد

رئیس کل دادگستری استان سمنان از اجرای حکم قصاص نفس قاتل کودک ۴ ساله دامغانی که جنایتی فجیع را رقم زده بود، خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان با اعلام این خبر، گفت: از لحظه اطلاع از وقوع جنایت در 25 دی‌ ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی قضایی با قاطعیت، دقت و خارج از نوبت آغاز شد. در مسیر رسیدگی، تمام اقدامات قضایی در چارچوب قانون و با رعایت اصول دادرسی عادلانه، اما با سرعت و صحت لازم پیگیری و صورت گرفت.

وی در ادامه تشریح کرد: قاتل که به‌دلیل اختلافات خانوادگی، اقدام به قتل عمدی کودک 4 ساله دامغانی با ضربات چاقو و همچنین شروع به قتل 9 نفر دیگر از اعضای خانواده با خوراندن قرص خواب‌آور و بازکردن شیر گاز شهری کرده بود، پس از تکمیل فرآیند رسیدگی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، به مجازات قصاص نفس در ملاءعام محکوم شد که این حکم صبح امروز در ملاء‌عام اجرا شد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان افزود: در این پرونده و موارد مشابه، دستگاه قضایی استان بدون مماشات، با اولویت‌دهی به حفظ امنیت روانی جامعه، روند رسیدگی را با اقتدار، سرعت، دقت و صحت دنبال کرده و خواهد کرد.

وی در پایان با اشاره بر اینکه با عنایت به تقاضای اولیای دم مبنی بر قصاص نفس و طبق قوانین موضوعه در تعدد جرائم موجب قصاص نفس و تعزیر، مجازات‌ها جمع و در صورت مطالبه اجرای قصاص نفس از جانب اولیای دم، اجرای مجازات حبس تعزیری مانعی جهت اجرای حق اولیای دم در اجرای قصاص نفس نخواهد بود، تصریح‌کرد: اجرای این حکم، پیامی روشن به ناقضان امنیت و مرتکبان جنایات سنگین دارد که دستگاه قضایی استان در برابر چنین جرائمی، با قاطعیت ایستاده و اجازه تکرار این فجایع را نخواهد داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top