تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 18:33
کد خبر: 541558

اعمال قانون بیش از ۵۱ هزار راننده به دلیل تخلف حادثه‌ساز

اعمال قانون بیش از ۵۱ هزار راننده به دلیل تخلف حادثه‌ساز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بیش از ۵۱ هزار فقره تخلف حادثه‌ساز در سطح پایتخت ثبت شده که از این میان، حدود ۱۸ هزار تخلف مربوط به سرعت غیرمجاز بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: سرعت غیرمجاز یکی از مهم‌ترین تخلفات حادثه‌ساز است که نه‌تنها موجب افزایش شدت تصادفات می‌شود، بلکه فرصت واکنش مناسب را از راننده سلب می‌کند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص آمار برخورد با تخلفات حادثه ساز در ۱۳ روز ابتدایی مرداد ماه سال جاری گفت: نزدیک به ۱۸ هزار خودرو به دلیل تجاوز از سرعت مجاز و نزدیک به یک هزار خودرو به دلیل سبقت غیرمجاز توسط پلیس اعمال قانون شدند.

سردار موسوی پور افزود: عبور از چراغ قرمز نیز یکی دیگر از تخلفات پرتکرار محسوب می‌شود که در همین بازه زمانی، حدود ۴ هزار راننده تهرانی به‌دلیل ارتکاب این تخلف جریمه شده‌اند.

سردار موسوی‌پور همچنین به سایر تخلفات حادثه‌ساز اشاره کرد و گفت: در همین مدت، حدود ۳ هزار خودرو به‌علت حرکت با دنده عقب در بزرگراه‌ها، نزدیک به ۱۷ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل ورود به مسیرهای ممنوع، بیش از ۲ هزار خودرو به‌خاطر حرکت مارپیچ، حدود یک‌هزار مورد به‌علت تجاوز به چپ، و نزدیک به ۵ هزار خودرو نیز به‌دلیل دور زدن در محل ممنوعه، توسط همکاران بنده شناسایی و با آنان برخورد قانونی صورت گرفته است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان گفت: افزایش سرعت‌های غیرمجاز در معابر پایتخت، تهدیدی جدی برای ایمنی شهروندان محسوب می‌شود. رانندگان باید بدانند که هرگونه تخطی از سرعت مجاز، به منزله‌ی بی‌توجهی به جان خود و دیگران بوده و بدون اغماض با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top