تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/19 - 20:07
کد خبر: 542007

پزشکیان:

ایستادگی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مرهون همراهی مردم است

 ایستادگی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مرهون همراهی مردم است

رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گفت: افتخار بزرگ ایستادگی کشور در مقابل تهاجم امریکا و رژیم صهیونیستی مرهون همراهی مردم بود و بار دیگر ثابت کرد که اگر با هم باشیم مطمئنا موفق خواهیم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز یکشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، به‌مناسبت روز خبرنگار  به‌همراه اعضای کابینه در جمع خبرنگاران حضور یافت و در سخنانی با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه اصحاب رسانه در تقویت وفاق و وحدت و انسجام در جامعه گفت‌: شما خبرنگاران پیام رسانان خوبی در وقایع اخیر بودید، کار شما می تواند وفاق را در جامعه تقویت کند و تلاش کنید تا برخی شکافهای موجود برطرف شود.

رئیس جمهور در ادامه ایستادگی و افتخار آفرینی ملت ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را ستود و تصریح کرد: افتخار بزرگ ایستادگی کشور در مقابل تهاجم امریکا و رژیم صهیونیستی مرهون همراهی مردم بود و بار دیگر ثابت کرد که اگر با هم باشیم مطمئنا موفق خواهیم شد.

پزشکیان به تلاش‌های شبانه روزی دولت برای رفع خلاء ها، مشکلات و ناترازی های موجود در کشور نیز اشاره کرد و گفت‌: ما در حال تلاش هستیم تا این ناترازی‌های که به ما به ارث رسیده را رفع کنیم و شما خبرنگاران نیز در این زمینه با اطلاع رسانی مسئولانه  می توانید نقشی موثر ایفا کنید .

رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: بپذیریم هر کسی در هر جایگاه و رنگ و نژاد و زبانی که در این کشور زندگی می کند در این همدلی و وفاق شکل گرفته در کشور نقش داشته است و به هیچ وجه نمی توان این مهم را نادیده گرفت و شما نیز به عنوان نمایندگان افکار عمومی این افتخار و پیروزی را به نام ملت ایران به دنیا معرفی کنید. ما همه با هم برای عزت و سربلندی ایران ایستاده ایم و همه با هم کشورمان را خواهیم ساخت.

بر اساس این گزارش، رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص اینکه خبرنگاری جز مشاغل سخت است، گفت: از زمانی که بر روی کار آمده‌ام، اصرار دارم که بر اساس شواهد صحبت کنیم و این موضوع را به پرستاران هم عرض کرده‌ام؛ لذا باید مستندات آورده شود که ببینیم در کجای دنیا خبرنگاری جزء کارهای سخت و زیان‌آور است. در نتیجه لازم است شواهد این امر آورده شود و بدون هیچگونه دعوایی این موضوع را بپذیریم.

وی ادامه داد: در عین حال اگر در قانون آمده است که خبرنگاری جزء مشاغل سخت است و اجرا نمی‌شود، شما خبرنگاران حق دارید در این خصوص شکایت کنید.

رئیس‌جمهور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، عنوان کرد: طبق تمام قوانین بین‌المللی و بر اساس چارچوب‌های قانونی، کاری را که اسرائیل و پشت سر آن آمریکا انجام داد، با هیچ قانونی تطابق ندارد و آنها این کار را کردند و این نشان می‌دهد اگر بخواهیم در این کره خاکی زندگی کنیم بایستی قوی و یک‌دست شویم تا نتوانند ما را زمین بزنند و اگر ضعیف باشیم و با یکدیگر اختلاف داشته باشیم به جایی نخواهیم رسید. 

وی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص با کریدور زنگزور، عنوان کرد: امروز آقای دکتر عراقچی در این خصوص گزارش دادند و قرار شد که گفتگوها انجام شود. البته در خصوص این کریدور باید بگویم این کریدور آن چیزی نیست که در خبرها بزرگنمایی شده است و خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران هم اعلام شده است. چارچوب حفظ تمامیت ارضی، ایجاد ارتباط ما به اروپا و بسته نشدن آن با شمال که مد نظر نظام بوده است، در آن دیده شده و فقط دغدغه‌ای که وجود دارد که یک شرکت ارمنستانی با یک شرکت آمریکایی می‌خواهند این راه را بسازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
محسن رضایی: آتش‌بس باید در تمام لبنان اعمال شود/مذاکره نتیجه ندهد محاصره را تحمل نمی‌کنیم
عملیات متوقف شد؛ رژیم پاسخ دردناک گرفت
ادعای گروسی درباره تداوم بی اطلاعی آژانس از مقادیر اعلام‌شده ذخایر اورانیوم ایران
رکورد نقدیندگی در روز سرخ بورس
متحدان سابق کامالا هریس به دنبال چهره‌های تازه برای انتخابات ۲۰۲۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
لاوروف: آماده مذاکره صادقانه با اوکراین هستیم
حضوری شدن برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
فراخوان جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان علوم پایه منتشر شد
دوگانه «میدان یا مذاکره» کاذب است / قدرت میدان، قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌ها را بالا می‌برد
دو گانه مذاکره یا اقتدار یک خطای راهبردی است
هیاهوی سازش طلبان را خفه کنید
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top