تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/20 - 12:05
کد خبر: 542057

امکان خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری +جزئیات

امکان خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری +جزئیات

امسال زائران اربعین می‌توانند به‌راحتی و بدون معطلی ارز خود را از اپلیکیشن بله خریداری کنند. هر زائر امکان خرید حداکثر مبلغ ۲۰۰ هزار دینار عراق از این بستر را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فروش ارز به زائرین بالای پنج سال با ارائهٔ اصل کارت ملی و گذرنامه یا «برگه تردد اربعین» معتبر زائر امکان‌پذیر است. در خصوص زائرین بین ۵ تا ۱۵ سال باید اصل شناسنامه به جای کارت ملی توسط سرپرست خانواده ارائه شود.

سرپرستان خانوار می‌توانند ارز اربعین خانوادهٔ خود را در بله خریداری کنند و به‌منظور دریافت ارز اربعین اعضای خانواده با در دست داشتن کلیهٔ مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب بانک مراجعه کنند.

امکان خرید ارز اربعین در اپلیکیشن بله از ۴ تا ۲۲ مرداد به‌صورت ۲۴ ساعته در دسترس کاربران است.

شرایط کامل دریافت ارز اربعین

طبق اعلام بانک مرکزی، دریافت ارز اربعین منوط به ثبت‌نام در سامانه سماح است و تنها یک‌بار برای هر زائر بالای پنج سال انجام می‌شود.

مدارک لازم:

کد رهگیری سماح
اصل کارت ملی (بالای ۵ سال)
شناسنامه برای افراد زیر ۱۵ سال
گذرنامه معتبر یا برگه تردد مرزی
سیم‌کارت به‌نام فرد متقاضی (بالای ۱۸ سال)

نحوه خرید ارز

بانک مرکزی پیش‌تر طی بخشنامه‌ای تأکید کرده بود که فروش ارز اربعین تنها از طریق بانک‌های عامل منتخب شامل بانک ملی، صادرات، تجارت، سپه و پست‌بانک و صرفاً تا سقف تعیین‌شده مجاز است.

همچنین بر اساس ابلاغیه اخیر، اخذ هرگونه کارمزد اضافی تحت عناوینی همچون هزینه جانبی، تأمین اسکناس یا کارمزد خدمات از سوی بانک‌ها و شعب ارزی، ممنوع و غیرقانونی اعلام شده است.

زائران پس از ثبت‌نام در سماح، از طریق اپلیکیشن‌های بانکی نظیر «بله» (بانک ملی) و یا مراجعه حضوری به شعب منتخب بانک‌ها، می‌توانند سفارش خرید ارز اربعین را ثبت کنند.

پس از پرداخت مبلغ روز ارز اربعین رسید رسمی تحویل ارز صادر می‌شود و در موعد مقرر، دینار عراق به زائر تحویل خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top