تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/20 - 20:48
کد خبر: 542092

استقرار کارشناسان سلامت روان در هتل‌های آسیب‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه

استقرار کارشناسان سلامت روان در هتل‌های آسیب‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه

معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از ارائه خدمات حمایت‌های روانی اجتماعی به آسیب‌دیدگان جنگ مستقر در هتل‌های اسکان اضطراری خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، شاهین مظفری در این باره گفت: به منظور پیشگیری از آسیب‌های روانی و حمایت اجتماعی از آسیب‌دیدگان جنگ 12 روزه، از طریق برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های به عمل آمده با دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیر دفتر سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استقرار تیم‌های حمایت روانی اجتماعی در محل‌های اسکان اضطراری (هتل‌های اسکان اضطراری) از تاریخ  12 تیر 1404 آغاز شد.

وی افزود: طی این مدت در فاز نخست غربالگری روانی اجتماعی افراد آسیب دیده صورت پذیرفت و سپس، در فاز دوم افراد غربال مثبت و گروه‌های در معرض آسیب در جلسات مداخله گروهی شرکت داده شدند و در مواردی که نیازمند مداخله فوری، خدمات تخصصی و یا خدمات مددکاری اجتماعی بودند، اقدامات و پیگیری‌های لازم صورت گرفت.

مظفری ادامه داد: در مجموع در هر 11 هتل اسکان اضطراری، 38 کارشناس سلامت روان در قالب 11 تیم به مدت 38 روز مستقر شدند که در برخی هتل‌ها این خدمات همچنان ادامه دارد.

به گفته معاون آموزش، بازتوانی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، از مجموع 437 خانوار ساکن در این مراکز 233 خانوار و مجموع 647 نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند که تعداد 77 مورد ارجاع فوری، 18 مورد خدمات مددکاری اجتماعی و 291 مورد مداخله گروهی صورت پذیرفته است.

همچنین 176 مورد از این افراد غربال مثبت استرس حاد بودند که خدمات حمایتی صورت پذیرفت و 49 نفر از آن‌ها دارای پیشینه اختلال روانپزشکی بودند که پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: ارائه این خدمات در کنار خدمات از راه دور نظیر سامانه‌های 1480 و 4030 و اعزام تیم‌های فوریتی و نیز خدمات مددکاری اجتماعی به گروه‌های آسیب‌پذیر (نظیر کودکان، افراد دارای معلولیت و سالمندان) بسته خدمات بازتوانی در طول جنگ تحمیلی و پس از آن را شامل بوده است و این خدمات همچنان ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top