تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/21 - 15:32
کد خبر: 542130

آیا فیلم «غریزه» شانسی برای معرفی به اسکار دارد؟

آیا فیلم «غریزه» شانسی برای معرفی به اسکار دارد؟

چهار سال پس از ساخت فیلم «غریزه» به کارگردانی سیاوش اسعدی به زودی روانه اکران خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیاوش اسعدی غریزه را اواخر فروردین ۱۴۰۰ ساخت، اما به جز یک اکران محدود برای خبرنگاران و منتقدان در جشنواره چهل و سوم دیگر در ایران روی پرده نرفت. علی‌رغم این موضوع، فیلم در مدت این ۴ سال در بیش از ۲۵ فستیوال مطرح بین‌المللی از جمله بیست‌ویکمین دوره فستیوال ایمجین ایندیا در مادرید اسپانیا، سی‌امین دوره فستیوال الدنبرگ آلمان، بیست‌ویکمین دوره فستیوال ایسکیا گلوبال در ایتالیا و شانزدهمین دوره فستیوال سوفیا منار در بلغارستان حضور داشته و برنده چندین جایزه بین‌المللی شده است و حتی حالا با اکرانش در شهریور ماه در کنار «پیرپسر» و «زن و بچه» به عنوان یکی از گزینه های معرفی به اسکار برای شرکت در بخش خارجی رویداد مهم سینمایی، ‌ از آن صحبت می شود.

غریزه با بازی امین حیایی و پانته‌آ پناهی‌ها و با معرفی ساینا روحانی و مهدیار شاه‌محمدی در نقش نوجوانی دو شخصیت اصلی، داستان عاشقانه‌ای است که در میانه چهل اتفاق می افتد و یک اتفاق تلخ سرنوشت شخصیت‌های داستان به شکل عجیبی تغییر می‌دهد. چهارمین ساخته سیاوش اسعدی ۱۱ فروردین ۱۴۰۰در منجیل کلید خورد و پس از چهار ماه فیلمبرداری، ۱۱ مردادماه همان سال در اطراف تهران به پایان رسید. این فیلم یکی از پر هزینه‌ترین و پرلوکیشن‌ترین فیلم‌های بخش خصوصی سینمای ایران معرفی شده در که منجیل، رودبار، لوشان، قزوین، تاکستان و محمدشهر کرج تصویربرداری شده و بخش عمده ای از دکورهایش ساخته شده است.

آنچه که با نمایش فیلم برای اهالی مطبوعات، بسیار در باره آن صحبت شد، شباهتش به فیلم سینما پارادیزوی جوزپه تورناتوره و سینمای مسعود کیمیایی بود. منتقدی نوشته: «ردپای سینه‌فیل بودن سیاوش اسعدی در فیلم جدیدش غریزه بیش از اثار قبلی نمود پیدا کرده است، علاقه او به سینمای ایتالیا و فیلم‌های جوزپه تورناتوره از جمله ملنا و سینما پارادایزو و همچنین دیالوگ‌نویسی فیلم‌های مسعود کیمیایی چیزی نیست که قابل پنهان کردن باشد. به عبارتی اسعدی فیلم جدیدش را از الهام از سینما و سینماگران مورد علاقه‌اش ساخته و در این مسیر سعی کرده مولفه‌های بومی و ایرانی را در این گرته‌برداری سینمایی در نظر بگیرد.»

منتقد دیگری هم با اشاره به حال و هوای فیلم های لولیتا و سینما پارادیزو در غریزه معتقد است با وجود این، فیلم کاملا بومی است، دل‌چسب و بدون یک پلان اضافی: «بازیگرانی که دیالوگ‌ها را به خوبی فهمیده و ادا می‌کنند و سینمایی که یادآور روزهای اوج مسعود کیمیایی است. غریزه، فیلم درخشان یک عشق سینما با دو بازیگر نوجوان است که یکی یادآور سو لاین فقید است و دیگری بهترین گزینه برای دلباخته‌ای رنجیده. فیلمی دیالوگ‌محور که فرم را فراموش نکرده و در عین پیچیدگی و دشواری، ساده و روان است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تبدیل بخشی از خیابان لاله‌زار به پیاده‌رو از اوایل ماه آینده
از سرگیری مجدد حملات یمن به مواضع مزدوران سعودی
وال‌استریت‌ژرونال: جنگ با ایران ضعف‌های ارتش آمریکا را رو کرد
افزایش قیمت نفت و افت شاخص‌های بورس آمریکا
بهروزآذر: زنان در آثار فرشچیان، جانِ زندگی و مرکز آفرینش‌اند
ادعای جدید ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم!
دادسرای جنایی: جنازه حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد
گرامیداشت نخستین سالگرد استاد محمود فرشچیان +عکس
رئیس مجلس انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر انقلاب را تبریک گفت
پیام تبریک کاظمی در پی افتخارآفرینی تیم‌ملی المپیاد هوش مصنوعی
انتشار تصاویر حمله موشکی ارتش یمن به شهر المخا
عضو انصارالله:آنچه در انتظار عربستان است فراتر از تصورات است
ادعای سنتکام در خصوص تداوم محاصره دریایی ایران
 کلیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز تصویب شد
سرلشکر محسن رضایی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شعام شد
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top