تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/21 - 16:12
کد خبر: 542138

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

شهادت دانشمندان هسته‌ای باعث شتاب گرفتن دانش خواهد بود

شهادت دانشمندان هسته‌ای باعث شتاب گرفتن دانش خواهد بود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شهادت دانشمندان هسته‌ای نه تنها لطمه‌ای به ارتقاء این دانش و فناوری وارد نخواهد کرد؛ بلکه این اقدام باعث شتاب گرفتن آن در سراسر جهان اسلام خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در آیین یادبود شهدای دانشمند در دانشگاه شهید بهشتی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشمند، آنان را نخبگان و پیشگامان اسلام و جمهوری اسلامی ایران خواند که مزارشان زیارتگاه عاشقان خواهد بود.

وی تأکید کرد: شهادت دانشمندان هسته‌ای نه تنها لطمه‌ای به ارتقاء این دانش و فناوری وارد نخواهد کرد، بلکه باعث شتاب گرفتن آن در سراسر جهان اسلام خواهد بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه دشمنان با این ترورها به دنبال متوقف ساختن حرکت علمی ایران بودند، این اقدام را نشانه استیصال و وحشت آنان از پیشرفت‌های چشمگیر جوانان این مرز و بوم دانست.

وی افزود: یقیناً دانش‌آموختگان و دست‌پروردگان این شهدای دانشمند، راه آنان را با قدرت و صلابت ادامه خواهند داد. ان‌شاءالله با پیروزی‌های بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پرچم پرافتخار این انقلاب به دست صاحب اصلی آن داده خواهد شد.

در ادامه این مراسم، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی، رئیس فرهنگستان علوم، در دفتر یادبود این شهدا نوشت: تبریک و تسلیت عرض می‌کنم شهادت دانشمندان عزیز کشورمان را. افتخار می‌کنیم به داشتن چنین نخبگان و اندیشمندانی که مایه مباهات ایران و ایرانی هستند.

وی با اشاره به تاریخ غنی و تمدن چندهزارساله ایران، تأکید کرد که این سرزمین همواره مملو از استعداد و هوش بوده است.

وی افزود: شهادت تعدادی از دانشمندان، مانع رسیدن به قله در این مسیر نیست. تاریخ، شهادت‌دهنده این توانمندی است. مطمئن هستیم که با همت همین دانشمندان و جوانان نخبه که هزاران نفر هستند، دستیابی به ایرانی قوی شدنی است. پس پیش به سوی ایرانی پیشرفته و قوی. درود بر شهدای عزیز ایران اسلامی و سلام بر شهدای علم و ایمان و دین‌داران.

دکتر منصور کبگانیان، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، نیز در یادداشت خود ضمن گرامیداشت مقام شامخ این شهدا، نوشت: شهادت دانشمندان هسته‌ای، هرچند ضایعه‌ای بزرگ است، اما خون این عزیزان، تضمین‌کننده حرکت پرشتاب علمی کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این ترورهای بزدلانه توسط رژیم صهیونیستی، نشانه عمق کینه دشمنان از استقلال و خودکفایی ایران است، تصریح کرد که این اقدامات نه‌تنها ملت ایران را از مسیر پیشرفت باز نخواهد داشت، بلکه عزم آنان را برای فتح قله‌های علمی جهان استوارتر خواهد ساخت.

شهید دکتر مجید شهریاری، استاد برجسته فیزیک هسته‌ای، از مشاوران ایران در پروژه بین‌المللی سزامی بود و در طراحی‌های تئوریک مربوط به ساخت نسل جدید راکتورهای هسته‌ای نقشی کلیدی ایفا کرد.

شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی و استاد دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی، در حوزه فیزیک ماده چگال و نانوفیزیک پژوهش‌های گسترده‌ای داشت و منشأ خدمات بسیاری در مدیریت آموزش عالی کشور بود.

شهید دکتر فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی، متخصص فیزیک هسته‌ای و از چهره‌های برجسته در توسعه توانمندی‌های علمی و دفاعی کشور به شمار می‌رفت.

شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر، رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی، متخصصی برجسته در فیزیک راکتور و طراحی سوخت‌های پیشرفته بود و نقش مهمی در تربیت نسل جدید متخصصان این حوزه داشت.

شهید دکتر احمدرضا ذوالفقاری، استاد فیزیک هسته‌ای و رئیس سابق دانشکده علوم هسته‌ای، در پروژه‌های ملی و راهبردی توسعه فناوری هسته‌ای و بومی‌سازی این دانش، نقشی فعال ایفا می‌کرد.

شهید دکتر سید امیرحسین فقهی، معاون سازمان انرژی اتمی و استاد دانشگاه شهید بهشتی، از پژوهشگران فعال در حوزه درمان سرطان با فناوری هسته‌ای و توسعه نیروگاه‌های تولید برق بود.

به گزارش روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، شهادت این نخبگان علمی به دست رژیم صهیونیستی، بار دیگر چهره واقعی دشمنان پیشرفت و استقلال ایران را آشکار ساخت؛ رژیمی که از گسترش دانش و آگاهی در هراس است و ناجوانمردانه، دانشمندان را هدف قرار می‌دهد. اما همانگونه که در پیام‌های مسئولان و فضای این مراسم موج می‌زد، راه این شهدا پر رهرو خواهد بود و جوانان این سرزمین، مصمم‌تر از همیشه، پرچم علم و فناوری را برافراشته نگاه خواهند داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top