تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/26 - 09:28
کد خبر: 542389

اوحدی: آزادگان همچون «الماس» بر تاریخ کشور می‌درخشند

اوحدی: آزادگان همچون «الماس» بر تاریخ کشور می‌درخشند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: روایت آزادگان از دوران اسارت، سیمایی از مظلومیت و البته اقتدار حضرت زینب (س) را مجسم می‌سازد و آزادگان همچون «الماس» بر تاریخ کشور می‌درخشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور در یادداشتی گفت: دوران دفاع مقدس نشانه‌های پُر رمز و رازی از خود به جای گذاشته است و «آزادگان» از یادگاران صبور و مظلوم جنگ هشت ساله تحمیلی هستند که به واقع هم‌چون «الماس» بر تاریخ کشور می‌درخشند.

آنان مصداق روشن آیه شریفه «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا» بودند؛ مردانی غیور و تسلیم‌ناپذیر که سال‌ها رنج اسارت و شکنجه در اردوگاه‌ها و اسارت‌گاه‌های رژیم بعثی را تحمل نمودند، ایستادند، لب به شکایت نگشودند و تا روز رهایی مقاومت کردند.

روزهای اسارت برای آزادگان معزز میهن اسلامی ایران، دوران سخت و جانکاهی بود؛ هریک از آزادگان از مفاخر این مرز و بومند که سال‌ها عمر عزیز خود را برای امنیت و آرامش مردم، هدیه دادند و جمعی از آنان در غربت به شهادت رسیدند و خانواده‌هایشان هنوز هم چشم انتظار خبر یا نشانی از آنها هستند.

روایت آزادگان از دوران اسارت، سیمایی از مظلومیت و البته اقتدار حضرت زینب (س) و کاروان اسرای کربلا را مجسم می‌سازد. آنان نیز در بندِ رژیم شقی بعثی بودند و سخت‌ترین شکنجه‌های روحی و جسمی را تاب آوردند.

در سالروز ورود غرورآفرین آزادگان به کشور، یاد شهدای آزاده و همچنین سیدالاسراء آزادگان مرحوم «سید علی اکبر ابوترابی فرد» را گرامی می‌دارم.

۲۶ مردادماه روزی تاریخی برای ملت شریف ایران است؛ روزی که بازگشت یادگاران صبور دوران دفاع مقدس به کشور آغاز و چشم خانواده‌های منتظر به دیدار عزیزانشان روشن شد. امید است آزادگان سرافراز کشور در پرتو الطاف الهی همواره موفق و سربلند باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top