تاریخ انتشار: جمعه 1404/05/31 - 13:51
کد خبر: 542780

واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به بیانیه ننگین جبهه اصلاحات؛

خیانت یا حماقت؟!

خیانت یا حماقت؟!

هم‌زمان با شکست آشکار جبهه کفر در برابر اقتدار بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران، مجموعه‌ای از مواضع و بیانیه‌ها به‌صورت هماهنگ و هم‌راستا با اهداف نظام سلطه منتشر می‌شود؛ از جمله بیانیه تغییر پارادایم ۱۸۰ نفر، بیانیه آقای میرحسین موسوی، بیانیه جبهه اصلاحات، مقاله آقای ظریف در نشریه Foreign Policy و اظهارات آقای حسن روحانی. همگی این اقدامات در راستای تکمیل همان #خط_تبلیغاتی قرار دارد که ترامپ و نتانیاهو آشکارا آن را بیان کرده‌اند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه واکنش گسترده دانشجویان سراسر کشور به گزافه گویی‌های جبهه اصلاحات، بیانیه‌ای را در این باره منتشر نموده که در ادامه متن کامل آن را می‌خوانید.

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگ ایران با ایستادگی خود، دشمن را وادار به درخواست توقف جنگ کرد و طعم پیروزی و غرور ملی را چشید؛ زیرا رؤیای شکست‌ناپذیری آمریکا و اسرائیل فرو ریخت و با وجود سامانه‌های پیشرفته پدافندی از جمله پاتریوت، تاد، گنبد آهنین، فلاخن داوود و پیکان، از موشک‌های قدیمی ایران شکست خوردند. تنها در دوازده روز، اسرائیل هم به مقصد تفریحی موشک‌های ایرانی تبدیل شد و هم تاب‌آوری اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خود را از دست داد.

ایالات متحده با حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران و نقض حریم کشورمان، پاسخی دریافت کرد که هنوز صاحب‌نظران آمریکایی از استحکام و سنگینی ضربه ایران سخن می‌گویند. با این حال، جای شگفتی است که با وجود حمله ناجوانمردانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در بحبوحه مذاکرات ـ حادثه‌ای که در آینده به‌عنوان نمونه‌ای روشن از بی‌اعتباری قوانین بین‌المللی و فریبکاری نظام سلطه در محافل علمی تدریس خواهد شد ـ جریان غرب‌گرا در داخل کشور نه تنها درس عبرتی نیاموخته، بلکه می‌خواهد آنچه دشمن با جنگ و تجاوز به‌دست نیاورد، با دست خود در طبق اخلاص گذاشته و به آنان تقدیم کند!

بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ، با نگاهی سطحی و رمانتیک به جامعه جهانی و بی‌توجهی به واقعیت جنگ وجودی میان ایران و نظام سلطه، بار دیگر ساده‌انگاری و غفلت را به نمایش گذاشته است. محتوای این بیانیه تفاوتی با سخنان دشمنان قسم‌خورده ایران ندارد، جز آن‌که این بار به قلم جریان اصلاحات نگاشته شده است. گویی همچنان بر این باورند که ایالات متحده به‌دنبال مذاکره واقعی است و فریبکاری و بهانه‌جویی‌های آن را درک نکرده‌اند. جبهه اصلاحات سخنانی خلاف #وفاق و همبستگی ملی می‌زنند که اگر خیانت نباشد، قطعا حماقت است.

نویسندگان بیانیه، مشکلات اقتصادی امروز کشور ـ که حاصل سیاست‌های نادرست دولت مطلوب خود آنان است ـ را دستاویز قرار داده و نتیجه گرفته‌اند که راه‌حل، تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی است. تجربه تلخ برجام و بدعهدی آشکار رئیس‌جمهور آمریکا گواهی روشن است که این مسیر جز خسارت و زیان، ثمری در پی نخواهد داشت. فراموش کرده‌اند در سال ۱۳۳۲ در چنین روزهایی، ایالات متحده کودتا را رقم زد تا نفت دیگر ملی نباشد و امروز نیز در صدد نابودی انرژی هسته‌ای و دیگر حقوق ایران هستند. گویی خواب آنان آن‌قدر عمیق است که خون هزاران شهید و زخمی و صدای بمباران دشمن هم بیدارشان نکرده است.

رویکردی که اصلاح‌طلبان در پیش گرفته‌اند در حقیقت چیزی جز تکرار خواسته‌های ایالات متحده و متحدان اروپایی آن نیست؛ این هم‌صدایی تا آن‌جاست که نتانیاهو و دشمنان ایران را وامی‌دارد که در خلوت و خاطر خود بگویند: جانا سخن از زبان ما می‌گویی !

جریان‌هایی که خود بانی گنجاندن مکانیسم ماشه در برجام بودند و سال‌ها به پنهان‌سازی ابعاد آن پرداختند، امروز در بیانیه خود، همان سازوکار را به‌عنوان تهدید، برجسته می‌کنند؛ اما راهکار مقابله را نه در تقویت بازدارندگی، بلکه در خلع سلاح و عقب‌نشینی می‌جویند. این تناقض آشکار در مواضع آنان همواره به‌چشم خورده است.

نکته حائز اهمیت آن است که هم‌زمان با شکست آشکار جبهه کفر در برابر اقتدار بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران، مجموعه‌ای از مواضع و بیانیه‌ها به‌صورت هماهنگ و هم‌راستا با اهداف نظام سلطه منتشر می‌شود؛ از جمله بیانیه تغییر پارادایم ۱۸۰ نفر، بیانیه آقای میرحسین موسوی، بیانیه جبهه اصلاحات، مقاله آقای ظریف در نشریه Foreign Policy و اظهارات آقای حسن روحانی. همگی این اقدامات در راستای تکمیل همان خط تبلیغاتی قرار دارد که ترامپ و نتانیاهو آشکارا آن را بیان کرده‌اند.

چنین پیشنهادهای تکراری و شکست‌خورده، نشان می‌دهد که از منظر جریان اصلاحات، این ایران است که باید همواره برای اثبات حسن‌نیت خود کوتاه بیاید، در حالی‌که قدرت‌های سلطه‌گر در جایگاه طلبکار باقی می‌مانند.

در پایان باید متذکر شد که ملت ایران در پرتو رهنمون‌های فرمانده معظم کل قوا و ایستادگی و وحدت ملی به پیروزی‌های بزرگی دست یافته است. تجربه‌های تلخ گذشته نشان داده‌اند که هرگونه عقب‌نشینی و اعتماد به دشمن، خسارتی جبران‌ناپذیر برای کشور به همراه خواهد داشت؛ اما این تجارب به معنای انسداد راه گفت‌و‌گو نیست، بلکه چراغ راهی است تا در صورتی که شرایط ایجاب نماید، مذاکره‌ای شرافتمندانه و عاقلانه رقم بخورد نه آنکه خسارتی محض حاصل شود.

امروز بیش از هر زمان دیگر باید با تقویت اقتدار و بازدارندگی، راه عزت و استقلال را ادامه داد و اجازه نداد که جریان‌های ساده‌اندیش یا مغرض، کشور را بار دیگر در دام فریب و مذاکره بی‌حاصل گرفتار سازند.

بی‌تردید اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز شکست خواهد خورد.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top