تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/06/03 - 09:37
کد خبر: 542968

واکنش جنبش عدالتخواه دانشجویی به بیانیه وحدت شکن جبهه اصلاحات؛

مریمی: بیانیه اصلاحات تلاشی برای عبور از آرمان‌های انقلاب

مریمی: بیانیه اصلاحات تلاشی برای عبور از آرمان‌های انقلاب

محمدرضا مریمی، دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنامه دانشجویان ایران با اشاره به نشست پایان دوره اتحادیه، تأکید کرد که محور اصلی این نشست پرداختن به ابعاد مختلف مقاومت بوده است. او همچنین با انتقاد از بیانیه جبهه اصلاحات، آن را تلاشی برای نرمال‌سازی جمهوری اسلامی و عبور از آرمان‌های انقلاب دانست و تصریح کرد که تنها عدالت می‌تواند ضامن واقعی انسجام ملی باشد.

به گزارش  خبرنگار تشکل‌های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا مریمی، دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در توضیح نشست پایان دوره این اتحادیه به خبرنامه دانشجویان ایران گفت: با توجه به شرایط جنگی اخیر و تجربه جنگ ۱۲ روزه، تصمیم بر آن شد که موضوع اصلی نشست، «مقاومت» باشد. در این نشست تلاش شد ابعاد مختلف مقاومت اعم از نظامی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مورد بررسی قرار گیرد تا دانشجویان بتوانند در مسیر بازسازی اندیشه مقاومت در فضای دانشگاهی گام بردارند.

وی با اشاره به فضای پس از آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه، افزود: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری با دوگانه کاذب «مقاومت یا زندگی» مواجه است؛ دوگانه‌ای که از سوی جریانات فرصت‌طلب و غرب‌زده به جامعه پمپاژ می‌شود. در چنین شرایطی جریان دانشجویی وظیفه دارد برای پاسخ‌گویی به این مسائل و جلوگیری از انفعال آماده شود، چراکه بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند آسیب‌های جدی به کشور وارد کند.

مریمی ادامه داد: جنگ اخیر فرصتی تاریخی بود تا بار دیگر ماهیت استعمارگر غرب برای ملت آشکار شود. همان‌گونه که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نوعی خودآگاهی نسبت به غرب شکل گرفت، اکنون نیز تبیین ابعاد این جنگ بر عهده جریان دانشجویی است؛ جریانی که هنوز پایبند به آرمان‌خواهی است و گرفتار مصلحت‌سنجی‌های عافیت‌طلبانه نشده است.

دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی همچنین با انتقاد از جریان‌هایی که در طول پنج دهه گذشته به دنبال عبور از ارزش‌های انقلاب اسلامی بوده‌اند، گفت: این جریان‌ها یا اساساً غرب‌گرا هستند و توسعه را تنها در پیروی از غرب می‌دانند، یا اینکه پیش‌تر انقلابی بوده‌اند اما امروز به دلیل خلأ فکری در حکمرانی، به غرب‌گرایان پیوسته‌اند و با مفاهیمی چون «وفاق» در پی نرمال‌سازی جمهوری اسلامی هستند.

وی در پایان با اشاره به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات، آن را مصداق آشکار همین رویکرد دانست و افزود: این جریان‌ها به نام انسجام ملی، یا دعوت به سکوت می‌کنند و یا راه‌حل‌های غیرواقعی و نادرست را به جای راه‌حل‌های اصیل مطرح می‌سازند. حال آنکه انسجام واقعی نه از مسیر نرمال‌سازی، بلکه تنها از رهگذر تحقق عدالت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی به دست خواهد آمد.

گزارش از محمد صادق عباسی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top